torsdag den 30. august 2012

Systemroderi


Der er noget galt med min telefon. Jeg har mistanke til min pilfingrede nevø, der mere end en gang har forårsaget roderi i egne computerstyrede aggregater. Måske gør jeg ham uret. Men der er noget galt med min telefon.


Bornholm, august 2012


Den siger ingenting. Ingenting. Når alarmen går, viser den kun billedet af den aktive alarm. Den hverken larmer eller vibrerer. Trods begge deles tilkobling. Ikke det nemmeste at vågne til.

Minuturet gør det samme. Og opringninger. Heller ikke nogen lille hyggelig lyd, når jeg modtager en besked. Har nogen ringet forgæves, er det fordi jeg ikke kan høre den. En lille smule frustrerende...

Både Emilie og jeg har været inde om instillinger og hvad vi ellers kunne finde på. Uden resultat. Så prøvede Anders. Prøvede og prøvede. Forstod ingenting. Og så virkede den.


Bornholm, august 2012


Jah, jubiii, tænkte jeg, og slog den på lydløs under gårsdagen personalemøde. Efter mødet slog jeg den lydløse funktion fra. Det har telefonen så ikke opdaget. Igen ingen lyd. Ingen alarm. Ingen opkald eller smsbeskedlyd.

Efterhånden mere end bare en lille smule frustrerende.

Jeg tænker at nulstille til fabriksindstillinger. Men hvor mange data mister jeg? Skal jeg ud og hente nye apps? Kan den stadig huske mine kontakter?

Det første overlever jeg nok. Men kan jeg huske password til Wordfeud?.. Det sidste er langt værre.

Jeg overvejer lige lidt mere, inden jeg tør trykke på knappen...


UPDATE: Det eneste, der ikke var prøvet, men som Emilie var så kvik at foreslå, var batteriet. Efter at have været en tur ude og inde, med en genstart til følge. Efter at have været sat på lydløs og tilbage igen. Ja. Så ser det faktisk ud til at virke...

4 kommentarer:

 1. Er det en IPhone du har? for så har du også en ITune konto, og adgangen til den er den samme, så dine apps er der, men måske skal du hente dem igen. Sådan var det da jeg købte en ny IPhone for nogen tid siden, så det gælder vel også når man starter forfra. Hilsen Lene

  SvarSlet
 2. Lene, det er en samsung. Jeg har en googleaccountting hvor mine apps ligger. Jeg går ud fra, at dem jeg har betalt for, stadig er betalt, fordi de "hører til" telefonen.
  Jeg er nok mest bekymret for alle mine kontakter. Måske skulle jeg bare lige for en sikkerheds skyld skrive dem ned, inden :)

  SvarSlet
 3. Uha, det lyder ikke rart, håber du finder en løsning uden at midste data. :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Catarina, Emilie var den kvikkeste. Hun foreslog at pille batteriet ud, o0g sætte det i igen.. Det ser ud til at virke :)

   Slet