fredag den 24. august 2012

Begavet


Jeg fik gaver i går. Dejlige gaver. Brugbare gaver. Lærerige gaver.


Håndlavede krydsnøgler


Bettina har fundet sådan en dims, til at sno garnnøgler. Håndlavede krydsnøgler. Af lækkert træ og helt glat, så garnet ikke hænger i. Jeg måtte straks prøve.

 

Jeg lærte hurtigt to ting.

Først at det ikke er det letteste at sno et pænt garnnøgle. Men jeg tror jeg kan lære det. Med øvelse. Måske jeg kan finde en YouTubeVideo, der kan give gode råd. I aftes prøvede jeg bare efter bedste overbevisning og erindringer om at have set det gjort engang.

Min morfar kunne efter sigende. Jeg har aldrig set det. Men det undrer mig ikke. Min morfar kunne mange spændende ting og havde en udpræget kreativ årer. Specielt med tegneredskaber og værktøj.


Håndlavede krydsnøgler


Som det andet gik det op for mig, at der snart ikke er mere garn tilbage til det strikkede restetæppe. Det er ikke et projekt, der bliver givet meget opmærksomhed for tiden. Nærmest kun hvis jeg ikke kan finde på andet. Hvis de hemmelige stykvise sjaler er løbet tør for clues.

Nu er enden ved at være inden for rækkevidde. Et forsigtigt gæt, vil være, at interessen vil stige markant inden for kort tid. Sådan er det tit, når målet kan ses.


Håndlavede krydsnøgler


Karina kom også med gaver - i flertal. Overskudsdeling. Luksus, hvis du spørger mig. Sådan en gave, der varmer og måske ikke er meget for giveren, men som modtageren sætter så meget mere pris på.

Egen avl.

En stor pose friskplukkede brombær og en hel æggebakke fyldt med æg. Fristelser, der hurtigt kan få ben at gå på.

Jeg tænker lækker kage, kogte æg, omelet eller coulis. Mulighederne er mange. Noget bliver det helt sikkert til. Snart.


Kan det blive mere lækkert?

2 kommentarer:

 1. Nu ærgrer jeg mig endnu mere hihi. Den trædims ser virkelig smuk ud, så jeg må da prøve den :))

  Heldigvis har Karina tilbudt mig at komme og plukke selv, og DET vil jeg bestemt sørge for at få overskud til i weekenden ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det skulle du gøre Henriette. Håndplukket er skønt. Her er bærerne røget i fryseren. Weekenden nu indeholder alt for meget andet... men næste weekend :)

   Og trædimsen, den skal du nok få lov at se.. og røre :)

   Slet