torsdag den 17. marts 2011

En dejlig overraskelse


sjov og hygge


Længe før sneen lagde sig i tunge dyner, fandt jeg nogle sjove kugler med hyggelige mønstre – ikke de smukkeste, for nogens vedkommende nærmest kiksede – men hyggelige, der nærmest blev kastet i nakken på mig.

Omkring samtidig blev dahliaknolde skiftet ud med tulipanløg i de udendørs krukker og mens knoldene endte i kælderen, pakket godt ind i aviser, endte kuglerne på den kedelige jord, som pynt inden tulipanerne skal pynte.

Da sneen faldt, gav de runde kugler oplæg til hyggelige organiske former på snedyngerne, så selv gemt væk, pyntede de runde kugler.


tulipanskud


Siden gik jeg og troede, at heroppe i højden uden tag over hovedet, ville der gå lang tid inden løgene ville finde frem fra underneden.

Stor var overraskelsen derfor, da jeg tilfældigt fik løftet på den ene af de runde, og der under alle kuglerne - der tydeligvis også har givet læ - er forår på vej.

Jo, jo, det er her lige om lidt – og vinduet står på klem og fugletriller strømmer ind.

6 kommentarer:

 1. Sikke en god idé at pynte med de kugler, som i helheden jo er smukke :)
  Hos os er tulipanerne også på vej. Toppe i grøn og rød kigger lige op over jorden i potterne. Jeg glæder mig!
  Klem og god dag

  SvarSlet
 2. Tak og i lige måde Mette.
  Det har også set rigtig fint og hyggeligt ud. Men nu har jeg fjernet dem, ellers er jeg bange for at tulipanerne får en mærkelig kurs :)

  SvarSlet
 3. Det er sådan en skøn tid vi er på vej ind i :) Mine tulipaner kigger også op af jorden - og jeg glæder mig sådan til farver, lys og varme :)

  SvarSlet
 4. Hurra for de sprøde spirer Pernille :-)
  Og kuglerne er en god ide til bunddække.

  Knus og kh
  Henriette

  SvarSlet
 5. synes da hlet godt om kuglerne .... men endnu bedre om spirene ...foråret er på vej juhu....
  kh♥

  SvarSlet
 6. Helle, jeg synes egentlig ikke jeg plejer at blive ramt af vinterblues, men jeg mærke at efterhånden som lyset når frem, bliver jeg mere frisk- det er altså dejligt :)

  Tak Henriette, og knus :)

  Ja, Juhuu Marianne :)

  SvarSlet