mandag den 21. marts 2011

En dag med skønne kvinder


Det blev sent inden jeg nåede hjem i går. Langt senere end beregnet og med en smule dårlig samvittighed, for jeg havde jo lovet Emilie ikke at være for sent hjemme.
Jeg tror jeg vækkede hende, da jeg bøjede mig ned for at ønske godnat. Hun fik både et kys og et knus, inden hun fortabte sig til søvnens tåger igen.
Jeg er tilgivet, og på kalenderen er sat et kryds næste lørdag, der skal handle om bytur og gaveindkøb til en lillesøster, der fylder år.

altanen, marts 2011

Det var ellers med et noget bævende hjerte, jeg tog afsted i går. Afsted mod fremmede kvinder i det hyggeligste hjem jeg længe har set. Afsted mod varme og hjerterum og en eftermiddag der fløj af sted.
For mig er det grænseoverskridende at mødes med andre, jeg kun kender fra et virtuelt univers. Mennesker, jeg tror jeg ved noget om, men som hurtigt kan vise sig helt anderledes end forventet.
Jeg havde skruet ned for forventninger, ud over en tro på at det ville være godt. Og så sommerfuglene, der helt automatisk fulgte med. Og det var godt. Tusind Tak Miri, fordi du turde at lægge hus til en flok kvinder og en eftermiddag helt uden mulighed for på forhånd at vide hvordan skulle ende.
Jeg synes det er sejt!

altanen, marts 2011

Hjemturen blev forlænget. Forlænget af et besøg, jeg er glad for jeg gav mig tid til. Et besøg, der gav mig mindst lige så meget som den besøgte. Et besøg, der ved afslutningen føltes som det helt rigtige og en blomstring, jeg helt bogstaveligt kunne se, som tiden gik.
Nu nyder jeg formiddagen, inden ugen for alvor bliver skudt igang. En formiddag, der hurtigt nok skal få ben at gå på. En formiddag, hvor jeg endnu engang kan mærke, jeg glæder mig til at komme på arbejde.

9 kommentarer:

 1. Tak for i går - og ja, det betyder så meget for at fornemme hvem mennesker er, at møde dem ansigt til ansigt :-).

  SvarSlet
 2. Selvtak Janne. sandt, og jeg er glad for jeg turde :)

  SvarSlet
 3. Jeg var så glad for endelig at se dig !
  Og det fik jeg vist også fortalt dig et par gange :-)
  Jeg er bare så flov over jeg navngav dig forkert lige da du trådte ind af døren.......
  Men tak fordi DU kom og var med til at skabe en rigtig dejlig eftermiddag !

  SvarSlet
 4. Man tror man ved så meget om de andre, fordi vi skriver så åbent, men man bliver overrasket.
  Dejligt at møde dig og tak for i går! Jeg har være forbi her inde et par gange.

  SvarSlet
 5. Miri, det var også dejligt endelig at se dig. Og du skal endelig ikke være flov. Det er jo netop det der kan ske, når ukendte mødes :)

  SvarSlet
 6. Septemberliv, Jeg tror tit man som læser af andres blogge, kommer til et punkt, hvor man danner sig et billede og beslutter sig for hvordan den anden er. Et eller andet sted er det sikkert helt basal psykologi, fordi vi har brug for at kunne placere andre - men også ret sjovt.

  Jeg synes også det var dejligt at møde dig, og du skal være velkommen her :)

  SvarSlet
 7. Det var dejligt at møde dig, jeg siger lige igen at jeg er så imponeret over dit store strikketalent :) snoninger og hulmmønstre i et væk. Du er sej :)

  SvarSlet
 8. Tusind tak Gitte. jeg synes også det var dejligt at møde dig :)

  SvarSlet
 9. Åbenbart gik min første besked ikke igennem. Det var rigtig dejligt at se dig igen. Ja, jeg havde også rigtig mange sommerfugle i maven. Er stadig så taknemmlig at du hjalp mig med mit strikketøj. Starter nu på en ny og rigtig - det bare skønt at kunne komme videre. Og ja - hvor er du bare en virkelig kreativ person og især strik - det kommer jeg vidst aldrig i nærheden af. Kærlig hilsen Nicole

  SvarSlet