torsdag den 3. marts 2011

Den længste torsdag


Damhussøen februar 2011


Bedst jeg som gik og glædede mig over torsdag som eneste dag i ugen, der ikke var påduttet ekstra timer, tikkede en sms ind om møde i syvende klasse og snak om alkohol.

Åh shit! tænkte jeg – det havde jeg da glemt alt om…

Anders lovede lækkerier når jeg endelig kunne vende hjem og dagen tog sin begyndelse.

Ti kilo kød omdannet til lasagne senere, kunne jeg indtage min plads i SSP’s alkoholarrangement for syvende klasse og sammen med ti glade børn snakke om genstande, frontallapper, fester, alkohol, hash og alt muligt andet.

Det var ikke fordi jeg havde den største lyst. Det var heller ikke fordi ungerne udstrålede den største interesse. Faktisk var de tydeligt interesserede, med det skulle helst ikke ses. Så i stedet gik alting op i hat og briller, manglende koncentration og masser af stillede spørgsmål, de sekundet efter havde glemt alt om.

Det er muligt vi ikke kom hele listen igennem. Det er også muligt jeg aldrig fik fortalt min ellers temmelig opbyggelige historie fra det virkelige liv, om dengang jeg var seksten, blev drukket i hegnet af en yderst beleven ung mand og reddet på målstregen af min kusine. Men hold op hvor var de sjove. Hold op hvor fik de sagt mange fantastiske ting, og hvor var det bare en livsglad aften, jeg stadig smiler over at have fået lov at opleve.

2 kommentarer:

  1. Seje kvinde- din energi og kærlighed til de unge, er fantastisk !

    SvarSlet
  2. Tak, Miri. Jeg synes nu godt jeg kunne bruge lidt mere energi :)

    SvarSlet