tirsdag den 22. marts 2011

Den søde ventetid


æbler i lage


Min søde kollega laver snaps. Han blander de mærkeligste ingredienser, venter og har oceaner af tid mens han muligvis fremsiger mærkelige remser, så det færdige resultat bliver helt rigtigt. Han er god til det og hans færdige heksebryg smager altid godt.

Ind imellem går det galt – siger han, men det får andre ikke lov at smage – og så venter han tålmodigt, lader det stå, prøver med andre blandinger og ender måske, måske ikke med noget godt.

Mange er de gange Anders har nydt godt af min søde kollegas blandinger og tidligere har det også smittet, så han selv måtte i gang. Men det blev aldrig rigtig til noget.

Nu forsøger han igen og ude i skabet står et aftræk af ingefær, æbler, vanilie og vistnok også nogle hemmelige ingredienser. Det skal efter sigende stå i tre måneder.

Nu er spørgsmålet så, hvor lang tids der går før Anders begynder prøvesmagningen – en aktivitet der i princippet kan stå på, til kanden er tom, og der ikke længere er noget at prøvesmage…

Ingen kommentarer:

Send en kommentar