fredag den 26. januar 2018

Udfordringen


Sidste år udfordrede jeg mig selv. Ikke på store ord eller voldsomme omlægninger. Men alligevel en udfordring - eller måske nærmere en leg.

Jeg ville skrive et indlæg om dagen - i gennemsnit. På månedlig basis fulgte jeg op på om jeg nåede målet, og det var sjovere at følge med mig selv, end jeg havde forventet.

Ofte var jeg forud i starten af måneden, for at komme bagud hen ad ugerne, og enten indhente eller se i øjnene at lige præcis denne her måned ville jeg ikke nå målet.

Det er sjovt, og jeg tager mig i, at jeg stadig i januar efter udfordringen er slut, kigger antal af indlæg kontra antal af dage. Det bliver jeg nok ved med et stykke tid endnu...

Men altså - hvordan gik det så?

Ni af årets tolv måneder nåede jeg målet. Fire af de ni måneder endda med flere indlæg end antal dage. Mellem et og fem mere.

De resterende måneder nåede jeg det så ikke. I marts manglede jeg et enkelt indlæg, mens jeg var næsten ti indlæg bagud i august og lidt mindre i september. Jeg havde troet at månederne med manglende indlæg ville være oktober-november-december. udelukkende fordi der er her, jeg har erfaring for at det er sværere at tage billeder, og jeg har sværere ved at skrive indlæg uden billeder.

Virkeligheden viste at august/september, som var årets travleste (set gennem min kalender) og dermed også de måneder, hvor det blev sværest at sætte mig bag tasterne. Det giver vel sådan set meget god mening, og en lille smule tid til eftertanke - det er jo kun en leg.

Hvis jeg så alligevel skal pudse glorien, nåede jeg over hele året 366 indlæg - og det er vel også en måde at nå målet på.

Udfordringen er slut, det var sjovt og jeg tumler lige nu med en ny udfordring, i en hel anden bolgade. Men før det skal være en realitet mangler jeg stadig den der frakke, som ikke mangler ret meget, men som alligevel trækker ud.

6 kommentarer:

 1. Hold da op, det er godt gået!! ❤️

  SvarSlet
 2. Utroligt så mange indlæg, og det er så hyggeligt at følge med.

  SvarSlet
 3. Super godt gået, det har været en fornøjelse at læse med. Glæder mig til frakken.😊❤️

  SvarSlet
 4. Godt gået.
  Jeg læser din blog med største fornøjelse 😉

  SvarSlet
 5. Sådan skal det være! Jeg bestræber mig også på at udgive et dagligt indlæg, men sommetider smutter det - men det skal der naturligvis også være plads til.

  SvarSlet
 6. Tusind tak alle sammen :)

  Daglige opdateringer er uden tvivl med til at holde bloggen levende, og det er dejligt at høre, at I holder af at læse med.

  SvarSlet