onsdag den 17. januar 2018

Blomster


Alle broderigarnsresterne er omdannet til blomster. Nu skal de bare syes på frakken.

Ærmerne er fyldt, men der skal heller ikke være så mange, og et par stykker har fået plads på frakkeskødet.

Der er stadig mange i bunken. Bunken af ens og alligevel forskellige blomster af uld og bomuld, af store og små, af matte og blanke. Blomster jeg ikke kunne finde en opskrift til, som passede mig, lige der da jeg sad og skulle bruge en.

Så jeg prøvede et par gange, opfandt og forsøgte mig frem, til jeg nåede noget, jeg synes virkede. Det er muligt andre har opfundet en blomst helt magen til før mig, men lige nu føles den som min.

Måske mangler du også en blomst. Bare en lille en. De er ikke så store.

Jeg har tegnet en knap så regelrettet og lidt skæv tegning af hækleprocessen. Jeg har ikke skrevet linje for linje. Og har ingen planer om det. Men kan du gennemskue mine streger, er du velkommen til at hækle efter.
Jeg valgte som udgangspunkt at hækle sidste omgang i en ny farve. Jeg stopper også den sidste omgang med en fastmaske, dropper kædemasken og syer den sidste maske, fordi det bliver pænest. Men du må gøre helt som du vil.

Hvis du vil.

4 kommentarer:

 1. Hold op hvor jeg glæder mig til at se det færdige resultat :))

  SvarSlet
  Svar
  1. Gitte, tålmodighed er vist en passende frase her. Det går i hvert fald ikke stærkt, men jeg tager mig selv i, at synes det er hyggeligt at sidde med :)

   Slet
 2. Tænker den ihvertfald ikke bliver mindre fantastisk end den du syede i uldfilt

  SvarSlet