onsdag den 17. januar 2018

Onsdagsmasker


Det er onsdag, og pludselig er jeg færdig med alle de små ting, der har fyldt de sidste uger. Trods flere igangværende projekter, var det svært at beslutte hvad jeg strikker nu.

Meget mærkelig oplevelse...
Læse:

Borgerkrigen er i fuld gang. Umiddelbart er New York ikke ramt og unge piger tager på ferie, mens ægtepar skændes over spørgsmålet om slaveri og afskaffelse af samme. Lincoln er ikke lige vellidt og selvom jeg ved hvordan det ender er der også detaljer, jeg aldrig har hørt om.

Muligvis fordi det ikke har været vigtigt.


Strikke:

Med blomster af flere slags færdiggjort, fandt jeg projekt-sweater-til-både-Anders-og-Daniel frem. Anders' er nået dertil, hvor omgang efter omgang tager hinanden, hvor det ikke er nødvendigt med den store tankevirksomhed, når bare jeg husker snoningerne og at hver anden pind strikkes helt som maskerne viser.

Daniels derimod. Den er ikke nået langt. Og det er nu det bliver spændende om alle de beregninger og omstrikninger jeg har lavet med den første, kan omdannes til en lidt mindre model og virke i første forsøg. Men selvom beregningerne langt hen ad vejen er fikset - skal tungen stadig holdes lige i munden og tankevirksomheden ikke pakkes for langt væk.

Altså kan det godt være forsøget venter lidt, og den uden tankevirksomhed kommer med til Aarhus i weekenden.

2 kommentarer:

  1. Hvis et besøg hos Vestforbrændingen er lige så spændende som de to besøg, vi har været til hos ARGO ( det står for Affald > Resourcer > Genbrug > Overskud ), så har du meget at glæde dig til, for de var meget spændende samt lærerige.

    SvarSlet
    Svar
    1. Tine, det var spændende, jeg forestiller mig at ARGO sikkert er lige så spændende :)

      Slet