onsdag den 24. januar 2018

Nød lærer nøgen kvinde...


Emilies cykel var, på tidspunktet for cykelbestilling, den af vores cykler i dårligst stand. Hun havde overhørt ethvert forsøg på at sende hende til cykelsmeden efter et nyt bagdæk og i stedet kørt alt slidbane af. Resultatet var en cykel uden bagdæk, uden luft og uden mulighed for at komme rundt.

Med udsigt til syv uger uden cykel begyndte jeg at regne lidt på det - syv ugers bus frem og tilbage koster rundt regnet det dobbelte af et nyt dæk, en ny slange og påmontering hos cykelsmeden. Hun blev sendt af sted med cykel mod smeden.

Inden hun hentede igen, ringede de for at fortælle, at hendes gear ikke havde det så godt. Det er lige meget sagde hun, og forklarede om ny cykel der er på vej. Altså virkede gearet ikke sådan rigtig godt da hun hentede.

Det viste sig at gearet ikke længere kunne hænge fast. Den dims som holder gearet kan åbenbart blive slidt. Resultatet var, at hun kun kunne køre i første gear. Første gear og hjulende rundt, var ikke særlig spændende fremtidsudsigter syv uger frem. Samtidig hang gearet ned langs hjulet, og hvem ved hvor hurtigt et gear kan blive filtret ind i et hjul.Emilie er ikke uden evner. Hun fandt resolut sejlgarnet frem og bandt gearet godt og grundigt fast. Så fast at det ingen steder falder - eller vikles ind.

Så fast at det nu virker. Hun kan både skifte og køre i lige præcis det gear, hun føler mest for.


Og så var den ged barberet!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar