torsdag den 3. november 2011

Venten på dagslys


QR-koder


Unikarinas blog fyldte år, og hun udlovede broderede koder. Jeg var heldig og allerede i tirsdags ankom pakken. Den lå og ventede på mig, da jeg kom hjem. Siden har jeg ventet på dagslys. For når der skal præsenteres, skal det være ordentligt.

I dag er det tåget, og jeg var lige ved at være bange for, at tågen ville være ødelæggende for mulighederne for skarpe billeder. Det lykkedes, det kunne muligvis have været bedre, men det her er hvad mit kamera formår.

Uanset skarpheden, synes jeg det er tydeligt at se, at Unikarina har lavet et smukt stykke arbejde. Et dejligt broderi med min egen kode, og den fineste pung, jeg glæder mig til at tage i brug.


QR-koder


Jeg bad om grønt. Og grønt har jeg fået. Det kunne ikke være bedre.

Unikarina fortalte at det grønne broderi på kortet kom først, men ikke kunne scannes. En smule trist, men så fik jeg to udgaver. Kan det være bedre.

Tusind tak Karina.


QR-koder

4 kommentarer:

 1. Den gave kan jeg godt forstå, du er glad for :-)

  SvarSlet
 2. Lene, den er så gennemført :)

  SvarSlet
 3. Pernille - det glæder mig så meget at den faldt i god jord. Jeg elsker at give hjemmelavede gaver - men der sidder altid en lille bæven i hjertet om den nu falder i god jord.

  SvarSlet
 4. Unikarina, den følelse kender jeg godt. Jeg elsker også at give gaver, vil helst lave dem selv, og gerne personligt, så modtageren bliver glad.
  Du kan tro jeg er glad :)

  SvarSlet