tirsdag den 22. november 2011

Domino og zigzag


Domino og zigzag


Når jeg ikke strikker sokker, eller har brug for et hurtigt dække over samme sokker, strikker jeg videre på dominoprojektet.

Det går stærkere end jeg havde regnet med. Måske også fordi jeg strikker mere, end jeg havde regnet med, op til markedet og alle de forberedelser der burde stresse og jage.

Jeg er ikke til stress og jag. Jeg når det jeg når, og føler mig godt med. Så i stedet for at rende forvirret rundt, har jeg et par projekter kørende i baggrunden (der mærkeligt nok ser ud til at blive færdige), har tanker om indkøb af sikkerhedsnåle, snor og flere cellofanposer, og strikker ellers resten af tiden.

Måske ikke den bedste brug af tiden, men den hyggeligste. Tror jeg.

Jeg har strikket kant på dominosagen. Den virkede uafsluttet og jeg tror jeg kan lide det. Strikkeretningerne er lidt alternative, så mens nederste del nu er klaret venter øverste halvdel – det hele startede sådan cirka midtvejs.

Det eneste der kan stresse mig en lille smule, er tankerne om mad og drikke i løbet af weekenden.. Hvornår skal jeg nå at købe ind til det.. og lave det. Og hvor meget får jeg brug for .. Og kunne jeg egentlig ikke uddelegere den opgave til andre…

Ingen kommentarer:

Send en kommentar