torsdag den 3. november 2011

Huset


Dengang jeg var teenager, var Huset stedet for dem med kant. De spændende. Dem der turde, og gjorde. Og som jeg i virkeligheden gerne ville have været en del af – men aldrig blev.

Til aften lagde Huset ramme til et ganske andet arrangement. Et spændende arrangement. Et arrangement fyldt op med en hel del, der er en stor del af mig.

Klokken blev over ti, før jeg kunne sætte mig på cyklen og køre hjemad. Planen var egentlig at tage toget, men vejret var så lækkert og mørket så dragende, at jeg bare kørte derudaf. Og endte hjemme.

Et sted midt på Vesterbrogade (Eller faktisk ved Vesterbro Torv)  stoppede jeg op og fandt kameraret frem. Med viden om at mit kamera kan meget, men også har begrænsninger, der med usvigelig sikkerhed sætter ind, når den sidste rest dagslys hænger i luften, forsøgte jeg ikke at få hverken skarphed eller fornuftige lysforhold.

Bare Vesterbrogade en aften i November.

Med neonlys, uskarphed og livet lige der. Og nu.


Vesterbrogade november 2011


Det blev en dejlig tur hjem.

Med viden om at små tynde sko ikke længere er passende for årstiden.

4 kommentarer:

 1. :) Huset var også en del af min ungdom..jeg gik til jazzballer derinde. Om 1½ uge skal jeg igen til Huset, denne gang for at strikke julekugler :

  SvarSlet
 2. Anne, det lyder hyggeligt med strikkede julekugler :)

  SvarSlet
 3. Dejligt at se et billede af Vesterbrogade, kommer tit på Vesterbro Torv - når jeg ellers er på Sjælland

  SvarSlet
 4. Lydert, lige den her del af Vesterbrogade kan jeg rigtig godt lide. Der er også andre dele af gade jeg holder meget af. Men der er også passager, jeg synes er kedelige :)

  SvarSlet