mandag den 14. november 2011

Markedsfund


Luftning


Der var engang jeg tog på marked med jævne mellemrum. Jeg havde sjældent overskud, men weekenderne var hyggelige. Det manglende overskud gav naturligt nok et lageroverskud, jeg helt havde glemt.

Da jeg i lørdags var i kælderen efter markedsting, poser, bøjler og alt muligt andet, der hører sig til, dukkede en hel kasse fuld af børnetøj op. Efter år i kælderen duftede det ikke særlig godt, og en vask var egentlig planlagt.

Jeg opgav at vaske – kunne ikke lige overskue det. Til gengæld nyder jeg nu godt af den frostklare luft, har hængt hele baduljen til luftning, og håber på friske vinde, når jeg om et par timer efter natten over, tager det ind igen.

Jeg lod også kassen stå ude – det har den sikkert godt af.

Senere kan strygejernet være med til at gøre det hele lidt mere indbydende, før jeg satser på en kurvfuld restepriser. Måske nogen kunne gøre et fund.

Jeg håber og kommer i tanke om en lille æske, der også indeholder rester… Mon der er mere…


Luftning


Luftning

2 kommentarer:

  1. Jeg går i den grad ind for genbrug, så hvis man kan tjene lidt penge på det der egentlig skulle ud er det fint:-)Det er ærgerligt, at der er så langt til Sjælland. Ville gerne have hilst på dig til dit julemarked:-)

    SvarSlet
  2. Lige min tanke, Irene.
    Det ville have været skønt at hilse på.
    Jeg håber på en anden gang :)

    SvarSlet