tirsdag den 8. november 2011

Sammen er vi stærke


Når uhensigtsmæssig adfærd giver ondt i maven og bange anelser, er det godt at vide, at sikkerhedsnettet er i orden. Det giver gode fornemmelser at der handles – hurtigt, og der høres, undersøges og tages alvorligt.


Sammen kan vi


Sammen kan vi


Sammen kan vi


Sammen kan vi


Jeg ved ikke hvad skulpturen hedder eller hvem der har lavet den. Jeg kunne ikke finde nogen skiltning, men Emilie og jeg gik forbi den, da vi i lørdags valgte en anden vej end normalt mod stationen.

De tre tykke mænd, der sammen hjælper hinanden, synes jeg er meget udtryksfulde og passer godt til min sindsstemning lige nu.

2 kommentarer:

 1. Den er fantastisk. Jeg tror det er Betty(Alting har sin tid) som engang har skrevet et længere indlæg om kunstneren, men jeg kan desværre ikke huske hans navn.

  Jeg synes det er en god skulptur, fordi den gør os nysgerrig og vækker vores fantasi. Hvad i alverden er det de laver? Det er jo genialt. Mere af den slags kunst, tak! Hvor står den henne?

  SvarSlet
 2. Jens jeg tror den er ret ny. I hvert fald har jeg ikke set den før. På den anden side er det ikke ofte jeg er den vej forbi.

  Den pirrede helt klart min nysgerrighed.

  Den står på hjørnet af Nykær og Nygårds Plads ved Brøndbyøster Station - og her måtte jeg have fat i et kort, for nok er jeg god til at finde vej, men jeg ved sjældent hvad vejene hedder.

  SvarSlet