torsdag den 18. august 2011

Mod nye højder


Sommerferien er for alvor slut og hverdagen begyndt igen.


Altanen august 2011


Hvert år byder på udfordringer, og hvor jeg for et par år siden, oplevede samme udfordringer igen, og igen, og igen, har jeg flyttet mig og ser nu nye udfordringer hvert eneste år.

Udfordringer er med til at gøre hverdagen spændende, og i år er ingen undtagelse. Tværtimod. I år har udfordringerne nye fortegn og der skal tænkes nye og alternative tanker. Der skal implementeres nye måder at agere i hverdagen, og om vi når målet, ved ingen før året er slut.

Det er en kamp, men en god en af slagsen. En kamp for det gode, med masser af positivitet og intentioner om at gøre det bedst muligt.

Heldigvis har vi glade børn, der umiddelbart ser ud til at glæde sig over de nye muligheder og alle de nye sammensætninger.

Min største kamp lige nu er at lære alle de nye navne. De sidder fast, før jeg aner, men der er altid nogen, der er sværrere end andre. I år er der for eksempel fem tøser med langt lyst hår.. der alle ligner hinanden :)

2 kommentarer:

  1. Jeg kan nemt sætte mig ind, at det kan være svært at lære de nye navne - og et par af dem hedder måske endda det samme :-)

    SvarSlet
  2. Bestemt Madame. Navne som Nicolai og Magnus er i høj kurs :)

    SvarSlet