fredag den 19. august 2011

Forberedelser


Der er mange gode grunde til at have fødselsdag midt i sommerferien, men planlægning af børnefødselsdage er ikke en af dem.

I år ville vi for en gangs skyld være i god tid, så allerede inden sommerferien sendte vi invitationer ud til Tøsebarnets tøsefødselsdag. Noget i retning af at sætte kryds i kalenderen, møde op på adressen lørdag formiddag, og så kunne vi hen ad vejen beslutte hvad dagen skulle bruges til.


Fra sidste tur til Malmø


I lang tid var planen en dag på stranden. Efterhånden som sommervejret ikke har vist tegn på alt for meget strandvejr, har vi tænkt andre tanker. Men det kunne jo være, og strandplanerne blev aldrig rigtig pakket væk.

Efterhånden som lørdag er rykket tættere og tættere på, er de famøse strandplaner rykket tilsvarrende længere væk. Men hvad skulle vi så? For et par dage siden slog lynet ned. Emilie og en af veninderne snakkede pludselig om Malmø. For der er hyggeligt.

Planer er lagt og turen går derfor i morgen formiddag mod det svenske. Bedsteveninden er sprunget på, og tager med. De tre tøser er klar og i aften venter bagning af en omgang muffiins, så ingen går sukkerkold i løbet af dagen.

Så mens vaskemaskinerne rumler i kælderen, vil jeg skrive en liste, så der ikke pludselig mangler mel, når arbejdsdag og indkøb er overstået.

Om vejret bliver lige så solrigt, som sidste gang vi tog afsted, kan så være det spændende spørgsmål.

2 kommentarer:

  1. Malmø er dejlig, men nok dejligst i solskin :-)

    SvarSlet
  2. Losarinas mor, jeg tror vi får en hyggelig tur - solskin eller ej :)

    SvarSlet