torsdag den 4. august 2011

De fineste stjerner og blomster


Emaljestjerner i flok


Jeg har det lidt ambivalent med giveaways. Alt for ofte er min oplevelse, at det i højere grad handler om selvpromovering og emmer af “se mig, se mig”. Ikke at der egentlig er noget i vejen med det, det skurer bare i mine ører og øjne.

Ind imellem dukker der giveaways op, der i højere grad handler om glæden ved at give væk og glæde andre. Når det udbudte så også er spændende, fint eller på anden måden attråværdigt, så vil jeg gerne være med.

Alt det oplevede jeg da Filihunkat satte i gang, men jeg havde ikke forestillet mig, at jeg skulle være den heldige vinder. Stor var overraskelsen derfor, da det var mit navn, der blev trukket op af hatten.


Emaljestjerner i flok


De fineste emaljerede stjerner og blomster til udskiftning og pynt i ørene. De ville også være fine mange andre steder, og jeg kan ikke afvise at de en dag kunne dukke op som pynt på noget helt andet end mine ører. Lige nu pynter et par af dem i ørene og tanken om at de sidder der, er rigtig hyggelig.

Som om det ikke var nok, havde Lene også sendt lækker sæbe og pimpsten med i pakken. Hjembragt fra Zakyntos i det græske. Lækker sæbe er noget jeg holder meget af, så jeg vil glæde mig til at tage hul på den.


Olivensæbe og pimpsten


Filihunkat er en af de bloggere jeg nyder at læse med hos. Alt hvad hun laver er så gennemført og emmer af en oprigtig lyst til at skabe. Jeg er ikke i tvivl om, at der også ligger en stor portion perfektionisme bag, og jeg er temmelig duperet af kortet, der blev sendt med. Tænk at hækle hele vejen rundt om en flok kaffebønner.

Anders synes nu det var snyd, med sådan et kort med kaffebønner – det gjorde ham tørstig…

Tusind, tusind tak Lene


En smuk hæklet kant

2 kommentarer: