onsdag den 17. april 2019

Yarn Along - Uge 16


Jeg har haft besøg af Oscar dag.

Vi havde omkring tre timer sammen, hvoraf han sov den ene. Ikke om han ville sove mere. Han så ellers træt ud, og ville ingenting - ud over at tude. Så er gode råd dyre.

Jeg tænkte at dynen på gulvet, måske kunne være en god ide, og det var det. Ikke at han faldt i søvn, det gjorde han ikke, men dynen er bare noget af det bedste at ligge og rode rundt i.

Siden var der ren glæde. Især da jeg gjorde alt, for at se tosset ud, og dansede rundt i stuen, inklusive squats hen over babyen. Han grinede så det stod efter. Desværre ingen billeder, for det er svært - grænsende til umuligt - både at danse, og tage billeder.

Han faldt i søvn på vej hjem. Siddende op med hovedet hvilende på forlæderet af barnevognen. Der er ikke langt hjem, så jeg tænkte det bedst at lade ham sidde. Hjemme kunne jeg bære han lige op i sengen iført sele og alting. Ikke noget med at rode for meget her.

Jeg håber han sov længe.















Læse:

De to sideløbende sager drejer begge i nye retninger og begynder også at møde hinanden. Ikke at de nødvendigvis har noget med hinanden at gøre - og så kan der måske alligevel godt vise sig at være fællestræk.

Den er stadig spændende, omend jeg ikke altid kommer tidsnok i seng, til at læse ret meget...


Sy:

I denne uge er garnet vævet - for stof er vel også en slags garn.

Jeg syr kjole. Jeg vil helt vildt gerne være færdig til fødselsdag i familien på fredag. Jeg tror jeg har tid nok, men med besøg fra Oscar, besøg hos Rose og tid til at køre forbi og give sneglene mad, kan det godt blive lidt småt med den der tid.

Hvis jeg ikke når det, finder jeg en anden kjole.

Jeg har kombineret to kjoler. Næsten samme snit, men ikke helt ens. Den ene havde en spændende udskæring, den anden fine ærmer. Jeg er ellers ikke til pufærmer, men de her kan alligevel noget.

Der er to læg på skuldrene, og jeg er temmelig sikker på at jeg har vendt læggene forkert. De var bare så meget pænere på vrangsiden, at jeg straks vendte dem om, og fik sjove krydsede læg, i stedet for noget mere firkantet.

Tiden er løbet for i dag, larmetiden er overstået. Naboerne skal have ro. Kjolen ligger klar med nåle til samling af foer og yderstof. Det - og lidt mere - kan jeg sagtens nå, inden morgendagen byder på påskefrokost hos skønne mennesker.

Til gengæld er spindingen sat lidt på pause. Også selvom jeg har sat rokken midt i stuen, og kan ae den, hver gang jeg går forbi. Den blev sat væk mens Oscar var her - men nu er den fremme igen. I øvrigt var han temmelig betaget af hjulet, der drejede rundt.





Ingen kommentarer:

Send en kommentar