mandag den 22. april 2019

Prikker og muselmalet inspiration


Ingen fødselsdag uden gaver.





Som flere gange tidligere tog jeg til Creative Space og malede et fad. Det er en super god gaveide. Denne gang havde jeg selskab at to lidt yngre damer, der diskuterede mænd og svigermødre og deres umuligheder. Det er lidt sjovt, sådan at få lov at lytte med.

Langt hen ad vejen var jeg ikke uenig. Alligevel oplever jeg at sådan nogle samtaler bliver meget ensidige, når man ikke er en del af setuppet. Jeg er sådan set ikke i tvivl om, at jeg også kan være ensidig i den samme situation - men det er jo noget helt andet...





For at få alting til at passe sammen, er det flere uger siden jeg var derinde, og med aftaler den ene weekend efter den anden, lå det også og ventede på mig i længere tid end jeg plejer at lade gå. jeg er altid nysgerrig efter at se det færdige resultat, så ventetiden blev denne gang lidt lang.

Jeg malede muselinspiration og toppede med prikker. Jeg kan godt lide prikker. Og samtidig er det vigtigt for mig at værne om ophavsretten, så det er tydeligt at her ikke er tale om Royal Copenhagen.

Denne gang valgte jeg lilla. Jeg var i tvivl om hvilken farve hun bedst kan lide og valgte fordomme og tidligere tiders farvevalg og tænkte at lilla var det helt rigtige til en pædagogisk assistent ansat i en børnehave.





Jeg talte med indehaveren af Frederiksbergafdelingen, som fortalte at lige da de åbnede, var der en del hurhlumhej med netop det motiv og den store fabrik. Det endte med at parterne enedes om, at hun ikke må udstille malede effekter med blå blomster. For som hun sagde: Jeg kan ikke styre hvad mine kunder vælger at udstyre porcelænet med. 

Dermed går jeg ud fra, at jeg gerne må male muselinspirede hjerter, til trods for rettigheder og så videre.

Min kusine blev glad og meddelte at hun havde ønsket lige præcis sådan et fad.

Det var jo heldigt!





2 kommentarer:

  1. Hvor er fadet blevet fin og elegant

    SvarSlet
    Svar
    1. Tak Lene, det er så hyggeligt at sidde derinde og male :)

      Slet