onsdag den 7. maj 2014

Med syvmileskridt


Ugen er slået godt og grundigt i gang. Tiden går stærkt og vi hjælper hinanden med at udfylde hullerne. Derfor var det mig der i går formiddags sad til møde om den årlige fodboldturnering Klubberne imellem.


MIn søsters have - maj 2014


Jeg havde ikke regnet med at kunne bidrage med stort, min viden om fodbold kan ligge på et meget lille sted, men efter ti år med børn og årlige fodboldturneringer, fandt jeg mig selv siddende og snakke med på lige fod  med de andre. Så noget er altså sevet ind. Jeg holdt mig dog tilbage da en flok af børn senere på dagen stod rundt om mig og alle krævede at være målmænd når turneringen løber af stablen. Der kommer jeg alligevel til kort, og andre er langt bedre til at tage beslutninger i fællesskab med et hold børn, der gerne kæmper for sagen.

Vi mangler mandskab for tiden. Vi har udsendinge i skolen i forbindelse med den tidlige skolestart, vi har medarbjedere under genoptræning og med strenge ordrer om nedsat arbejdstid. En nyansat venter i kulissen, men med tid til jobopslag, ansøgninger og samtaler samtidig med påske og en hurtig exit, endte vi med samtaler nærmest samtidig med at en ny gerne skulle tiltræde. Sådan hænger virkeligheden sjældent sammen, og vi venter gerne på den rigtige.


MIn søsters have - maj 2014


Vi har prøvet det før, og vi skal nok få enderne til at nå sammen. Jeg er den med færrest timer og med mulighed for at møde tidligere ind de dage det bliver allersværest. Det betyder tidlige timer i Klubben, hvor jeg ellers ikke plejer at være længere tid af gangen. Det er hyggeligt og jeg nyder timerne.

Også selvom det giver mindre tid til de huslige pligter herhjemme. Her hvor bunken af undertøj pludselig så faretruende lav ud. Så er det alligevel godt for noget at onsdagens rygtræning blev aflyst. Altså kunne jeg alt for tidligt springe ud af sengen og løbe ned i kældrene til vaskemaskiner og med vasketøj. Nu hænger underpermissionerne på række til tørre og sikre at ingen løber tør denne gange.

Det er vi nogen, der er svært glade for.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar