onsdag den 15. september 2010

Inspiration


restestrik


Inspiration kan komme mange steder fra. Om noget er inspirerende består af et væld af faktorer.

De sidste to dage har bragt inspiration. Men mens gårsdagens arrangement var ment som, og blev kaldt inspiration, var dagens oplevelser i højere grad et spørgsmål om at opnå nye færdigheder.

Gårsdagens inspiration var en katastrofe af den slags, der er lagt stort op, kun for at falde sammen som et korthus. Gårsdagens inspirerende miljø var ikke andet end luft, og bargte ikke andet end sammenfaldne forhåbninger, skuffelse og en træthed, der var til at skære i.


mødestrik


Dagens oplæg derimod, var af den slags der på forhånd var tippet til at ville braklægge os alle, men som kun gav ekstra energi og opmuntring. Et indslag der åbnede øjne og gav nye muligheder sammen med et væld af gode vibrationer.

At dagen i dag startede længe før vi som hovedregel er stået op, kaldte på stive ører og øjne på stilke betød ingenting. De fem timer – inden dagens arbejde, der ikke sådan kan aflyses – beød nye tanker og nye metoder og nye muligheder – ny inspiration.

Når vi mødes igen næste gang er jeg klar. Klar til en formiddag sammen med de skønneste mennesker og kolleger og til endnu mange timer, der – er jeg overbevist om – vil gøre os endnu bedre til vores job.


tankeløst strik

Ingen kommentarer:

Send en kommentar