tirsdag den 13. oktober 2009

Moderne tilskæring


tilskæring

Sidst jeg ryddede i kælderen faldt jeg over en stak hæfter om tilskæring.

Hæfterne er delt op i lektioner, der gennemgår stort set alt om tilskæring. Med følger også to kasser fyldt med mønstre. Om de to ting fra start af har været et hele, ved jeg faktisk ikke, men umiddelbert er der ikke noget i bunken, jeg ikke allerede ved, eller har i andre sammenhænge.

tilskæring

Der er noget hyggeligt ved hele samlingen og jeg værger mig bestemt mod bare at smide det ud. Men jeg har ikke brug for det.

Jeg har heller ikke plads til det, så hvis nogen er interesseret ligger det hele lige nu her og fylder og den første der har lyst til at overtage – og måske også betale portoen – jeg har ikke vejet det, men jeg vil tro der er et par kilo eller tre – er velkommen til at overtage.

Hvis ingen vil have det, vil jeg se, om ikke jeg kan finde en genbrugsstation af en art, der kan overtage og måske give det videre til en, der kan få brug for det.

tilskæring

7 kommentarer:

  1. Eller endnu bedre.. give det til en genbrugsbiks. Der ved jeg at de bliver glade for sådan nogle ting.

    Jeg kender godt det der med at have noget der er for godt til skraldespanden, men ikke nødvendigt i eget liv. Jeg plejer så vidt muligt at donere til børnehaven om hjørnet eller andre der kan bruge sådan noget.

    Jeg har lige sendt en lille mail:)

    Knus og god dag
    Henriette :))

    SvarSlet
  2. Lige præcis - en genbrugsbiks af en art :)

    SvarSlet
  3. Uha, hvor henne i landet bor du? Jeg vil rigtig gerne til at sy mit eget tøj, men jeg aner ingenting om tilskæring :)

    SvarSlet
  4. Rikke, jeg bor i Rødovre - lidt uden for København. Bor du ikke i nærheden, kan vi sagtens finde ud af at sende det :)

    SvarSlet
  5. Hejsa Pernille
    I tilfælde af at Rikke ikke vil have dem alligevel, så ville jeg også være interesseret i hæfterne.
    Og vil også meget gerne betale for portoen.

    SvarSlet
  6. Det skriver jeg bag øret :)

    SvarSlet
  7. Jeg skriver dig lige en mail :)

    SvarSlet