lørdag den 17. oktober 2009

Gang i pindene


Ud over al hyggen blev der også strikket de sidste dage. Tunikaen til min søster, der ligger lidt hen på hverdage, blev fundet frem igen og nærmer sig nu et punkt, hvor der er ende på galskaben. Skørtet eller underdelen er ved at være færdig, og maskeantallet er halveret i forhold til start.

Dermed bliver det også mere klart at jeg ikke har garn nok. Jeg tror kun det drejer sig om 100, måske 150 gr garn mere, men kan jeg få det i samme indfarvning eller vil der være synlig forskel. Min tanke er at ærmernes nederste dele skal være af nyt garn, når bare der er lige meget på begge ærmer, gør det ikke helt så meget med en farveveksling.

Men så er det måske ikke nødvendigt med selvsamme farve, det kunne også være en anden nuance, og med det i baghovedet sad jeg i aftes og kiggede på Holst garn. Det gjorde det ikke lettere, for der er så mange farver at vælge imellem og hvordan er de i virkeligheden og hvilken skal jeg vælge…???

“Tjo” siger Anders, efter at vi sammen kiggede fire/fem forskellige farver ud. “Det er jo ikke spild af penge at bestille tre forskellige farver hjem – du bruger det jo alligevel på et tidspunkt. Er det ikke nærmere at betragte som en investering?”

Jo tænker jeg, og må hellere kigge lidt mere, inden jeg sender en bestilling afsted. Og så kan jeg få et farvekort med, til senere lejligheder – for mon ikke der kunne være basis for mere en anden gang…

Ud over Holst garn fik jeg også lige introdceret Nina for Cascade 220, og fandt en engelsk side med priser, der fik mundvandet til at løbe. Det kunne være garnet til Lærkes nye sweater, så Nina skulle bestemt hjem og kigge mere.

Undervejs kom der også clues til mulige julegaver og selvom dagen i går nærmede sig tilstande som efter et drukgilde, ser det alligevel ud til at der skete noget. Køkkenet fungerer, den store luftmadras er pakket væk og noget der kunne gå hen og blive de første julegaver er flikket sammen, mens Emilie sad klistret til skærmen og nægtede at skifte fra nattøjet.

Godt det samme, det var sådan en dag, hvor nattøj og morgenhår hænger rigtig godt sammen.

2 kommentarer:

  1. Spændende ting og sager :-)
    Har også været inde og kigge på Holstgarn...Det er bare for lækkert :-)

    SvarSlet
  2. Der ser også bare så indbydende ud - det er nærmest den halve fornøjelse :D

    SvarSlet