lørdag den 16. marts 2013

What to do?


Nogen gange er jeg frygtelig konservativ. Dengang jeg var ny i bloggeuniverset, var der nogen der sagde Google Reader. Det virkede, og er siden det, jeg har brugt til at holde styr på nye indlæg fra yndlingsbloggere.

Men. Og oh ve og ak.


Krudtmagasinet ved Volden


Google Reader har fortalt mig, at den lukker. Slukker. Stopper. Ophører. Simpelthen forsvinder.

Hvordan skal jeg så nogensiden finde ud af at holde styr på indlæg fra andre?


Jeg ved godt der findes et utal af andre muligheder. Jeg orker bare ikke tanken om at skulle undersøge, afprøve og finde en løsning der virker.

Jeg behøver ikke den ultimativ bedste løsning. Bare det virker. Når jeg har brug for det. Bare det kan holde styr. Også når det skal fortælle mig, at jeg er håbløst bagud, og der ligger mindst hundrede ulæste indlæg rundt om på nettet og venter på jeg læser dem.


Så hvad bruger du?

Hvad virker for dig?

Og hvad ville du anbefale?


Hvis nogen kan svare på de spørgsmål, så vil jeg hoppe over hvor gærdet er lavest, og starte der.


På forhånd tak :)

20 kommentarer:

 1. Tjek Feedly, min yndling, ud :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Liselotte, jeg tænkte nok, der ville være nogen med gode ideer. Jeg tjekker, og umiddelbart ser Feedly rigtig godt ud :)

   Slet
 2. Jeg hopper sikkert også over på Feedly - selvom jeg ikke er helt glad for dens måde at vise feedne på. ;-) Men den fortsætter med at bruge det den trækker ud fra GR når den stopper. :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Catarina, jeg har kun lige kigget på Feedly, og jeg kan godt følge dig. Jeg tænker at det måske er et spørgsmål om tilvænning. Det var i hvert fald lækkert, at den bare hentede min Google Reader-polysninger uden videre :)

   Slet
 3. Aner faktisk ikke hvad jeg bruger ( jeg er haabloes til det der computerhalloej) men jeg bruger den der fulgte med mon google_blog. Hvis der er Reader, saa er jeg frygteligt paa den.

  SvarSlet
  Svar
  1. Lin, det er det ikke. Du er ikke på den - endnu :)

   Slet
 4. Jeg har også været rigtig glad for googles egen reader og er nu gået igang med at afprøve Bloglovin og FeedDemon. Fordi jeg så dem anbefalet på twitter. Jeg har også Feedly, men er ikke overbevist...

  SvarSlet
  Svar
  1. Hanne M, jeg har ligget på Bloglovin før, men uden at føle mig hjemme. FeedDemon kender jeg ikke. Så jeg kigger på den lige om lidt :)

   Slet
 5. Jeg har også hele tiden bugt google reader, men er lige præcis i dag begyndt at anvende bloglovin. Det virker til at være ganske enkelt og du kan sagtens via et enkelt link tilføje alle de blogs du følger på google reader overpå bloglovin. Skriv endelig, hvis du har yderligere spørgsmål:-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Helena, pludselig er der mange muligheder. Jeg må hellere også kigge på Bloglovin :)

   Slet
 6. Jeg har det som dig, Det er da bare for træls at skulle til at sætte sig ind i noget nyt. Måske det , som så meget andet, er værre at tænke på end faktisk at gøre. Jeg vil gerne finde noget der fungerer godt på mobilen. Der er nok desværre ikke andet end kaste sig ud i det.

  SvarSlet
  Svar
  1. Balles Bazaar, nu har jeg ikek sat mig specielt ind i nogen af de foreslåede muligheder. Men det ser ud til at Feedly findes som app til mobiler og tablets.
   Jeg tror du har ret i, at det mindre besværligt at sætte sig ind i nyt, end tanken om det. Sådan oplever jeg det i hvert fald tit. Men hvor er det lækkert at kunne smide spørgsmålet op, og få så mange gode tilbagemeldinger :)

   Slet
 7. Jeg har hele tiden brugt Bloglovin som er super enkel .......måske tester jeg Feedly om lidt, bare for at sammenligne.

  SvarSlet
  Svar
  1. Nola, jeg tror jeg kaster mig ud i en sammenligning. Selvom jeg i virkeligheden nok, er tilbøjelig til at tage det første, det bedste :)

   Slet
 8. Ja, jeg er også mere end på den og ved heller ikke, hvad jeg griber i. Godt nok sur på dem, det må jeg indrømme, og kan slet ikke se, hvorfor de vælger at lukke den. Men en anden løsning skal findes :-(

  SvarSlet
  Svar
  1. Deborah, det ser ud til, der er masser af andre muligheder, som stort set alle overfører fra Google Reader med det samme. Jeg gider ikke være sur på dem, men undres over at noget der virker lukker. Men måske virker det slet ikke så godt som jeg går rundt og tror. Måske er der slet ikke så mange tilhængere som jeg umiddelbart ville tro. Eller måske er det bare en mulighed for at prøve noget nyt :)

   Slet
 9. eg har afprøvet flere readere i de sidste dage - også Feedly - og det er interessant at sammenligne opdateringerne med Googles reader. I Feedly kommer ikke alle opdateringerne frem, så jeg tror jeg overgiver mig til Bloglovin' ...

  SvarSlet
  Svar
  1. Madame, nu har jeg kun afprøvet i løbet af formiddagen. Men umiddelbart hælder jeg nok mest til Feedly :)

   Slet
 10. Kunne man da bare strikke en løsning... Der kan jeg da samle masker op jeg taber, men at komme ind i nyt IT... Det er jeg ikke god til...

  SvarSlet
  Svar
  1. Ulla, ja gid man kunne strikke en løsning :)

   Slet