onsdag den 1. april 2020

Projekttaske #1


Der blev ikke noget leg med Oscar i dag. Jeg tror det var for koldt at sidde på græsset i går. Jeg gik i seng med mavekramper og måtte op og brække mig i løbet af natten.

Jeg har det fint nu, men dagen i dag er ikke værd at skrive hjem om.

Vi leger en anden dag.





Tilbage til projekttaskerne.


Den første er uden stabiliseringsfoer. Det var ellers meningen, men jeg blev uvenner med pladevattet og endte med at opgive det.

Tasken er uden hanke og egentlig mest en pose med en lynlås. Lynlåsen er til gengæld det spændende. At den er på skrå er ikke kun en dekorativ detalje, men giver også en større åbning, når den er åben.





Jeg brugte hvad jeg havde - ud over Henriettes stof. Derfor endte lynlåsen med at være lilla. Det var den eneste lynlås på lager med en fornuftig længde.

På det første billede har jeg stoppet den med det pladevat, der burde have været i den. Det viser at den kan faktisk godt stå - der skal bare rigeligt garn i.

Selve tasken er 29 centimeter høj, 38 centimeter bred og bunden 14 centimeter dyb. Indeni er en lomme, delt i to, og den er stykket sammen af mange mindre stykker.

Det grønne stof på ydersiden fandt jeg mellem mit stoflager, for jeg synes ikke der var noget tilbage af Henriettes, der var stort nok, eller matchede nok i farverne.





Mere er der ikke rigtigt at sige.


Altså andet end, at den skrå lynlås så afgjort er værd at arbejde videre med. 





Ingen kommentarer:

Send en kommentar