søndag den 19. april 2020

Fidelio Socks


Det der med strømpestrik går over al forventning for øjeblikket. Jeg har ikke alene to par strømper på pindene for øjeblikket, også et par af de tykkere sokker huserer, og er gode at have med i tasken.





Jeg tænker det gælder om at smede mens jernet er varmt. Selvom jeg måske nok synes to par ad gangen er lige vel rigeligt.

Jeg må hellere skynde mig at blive færdig med det ene par.





Men inden da er det tid til at præsentere de hidtil seneste færdiggjorte strømper. Fidelio Socks til Anders. De er både taget i brug og han er glad for dem.

De er designet af en, der hedder kaffe til efternavn - kaffe til Anders. Det kan aldrig gå helt galt. 











Design: Fidelio Socks af Caoua Coffee.


Garn: Die Wollnerin Premium Sockenwolle købt hos Die Wollnerin i Berlin. Farven har ikke noget navn, ej heller nummer, men Anders valgte den selv og det er håndfarvet af butikkens ejer.

Det er afsindig lækkert garn, og der gik 94 gram til hele parret. 


Pinde: 2½ mm. Jeg strikkede på AddiCraSyTrio som er blevet de foretrukne strømpepinde.


Størrelse: Anders bruger en størrelse 47, jeg slog op til den største størrelse - 80 masker, som hurtigt blev trukket sammen af snoningerne.





Bemærkninger: Der er ikke så meget at sige. Jeg fulgte opskriften.

Stod det til Anders skulle de have været lidt længere i skaftet, men det turde jeg ikke. Når der også skal være til fod, sammen med en masse snoninger er det begrænset hvor langt garnet rækker.  

Det var først efter jeg havde taget billederne, at det gik op for mig, at jeg har glemt eller overset et par snoninger øverst på den ene strømpe. Om det er den første eller den anden ved jeg ikke. Jeg laver det ikke om, og Anders synes mest det var sjovt.

Det er der aldrig nogen, der ser - mente han og skyndte sig at pakke dem væk, inden jeg kunne nå at finde på at tage dem fra ham igen.


Har du lyst til at se flere billeder af strømperne, kan de ses lige her på Ravelry.





Ingen kommentarer:

Send en kommentar