torsdag den 23. april 2020

Masker på en torsdag - Uge 17


Skolelivet bliver genopdaget dag for dag, planlægningen sker time for time, og skemaerne udgives ugevis.

Foreløbig ser min kommende uge ud som den foregående - næsten, for jeg skal gå tidligere hjem et par af dagene. Det kan jeg godt leve med.

Om mindre end fjorten dage starter alle de nye små førskoleelever. Mens sygdom ruller over landet, vokser børnene ud af børnehaverne og vuggestuerne og ind i skolerne. Der bliver lagt planer, ansættelsessamtaler er afholdt i det fri, og nye børn betyder nye lokaler.

Der er sendt en plan ud, jeg forstår den ikke. Jeg plejer ellers godt at kunne gennemskue planer, plancher og skemaer. Men her står jeg af. Som jeg læser det, skal der være flere klasser i samme lokale. Det tror jeg ikke på, og satser på, at jeg tager fejl, og lader andre om at læse planen.

Så skal jeg gerne være med til at bære, når der skal flyttes.













Læse:

Jeg læser stadig på mobilen. Og glæder mig vildt, til bibliotekerne åbner igen. Eller til vores åbner igen. Nogen har vist funder måder at være åben.

Som i de tidligere bøger, i serien om Ronaldo Benito af Inger Gammelgaard Madsen, er der flere historier og tråde i historien. En del af historierne giver mening, men nu er der pludselig dukket en hel ny tråd op, som på ingen måde hænger sammen med resten.

Det hele skal som nok ende med at hænge sammen alligevel.

Det er faktisk en god historie, jeg nyder bare ikke læsningen så meget, som med en rigtig bog med rigtige sider.

Jeg tænker jeg kommer igennem hen ad vejen alligevel. Lige nu står der i appen, at jeg har læst 36%.


Strikke:

Jeg troede jeg skulle strikke Sunday Sweater til Emilie med to tråde Månestråle fra CaMaRose og beregnede rigeligt garn, da jeg bestilte. Troede jeg.

Men så viste det sig - her er strikkeprøver guld værd - at det blev meget bedre med tre tråde.

Med kroppen færdig havde jeg kun det, der svarede til et enkelt nøgle tilbage. Jeg synes det var svært at beregne hvor meget mere garn jeg skulle bruge, så jeg strikkede løs på det ene ærme, til den første tråd slap op, og beregningen blev lidt lettere at overskue.

Jeg bestilte nyt garn for to dage siden, og kunne hente det på vej hjem i dag. Heldigt nok kunne jeg få samme indfavning.

Jeg må hellere få strikket noget mere ærme.





Ingen kommentarer:

Send en kommentar