torsdag den 16. april 2020

Masker på en torsdag - Uge 16


Skolen startede i dag. Over al forventning, har jeg hørt. Alle gjorde deres til at holde afstand, være ude og samle de problemstillinger sammen, som dukkede op i løbet af dagen.

Skolelederen sendte sin tak til alle medarbejdere, og vi fortsatte i en SFO, der var mere affolket end forventet. Vi håber på lidt flere børn i morgen - for selvom der er voksne, som gider, er det alligevel kedeligt at være alene.

Solen skinnede, det var varmt, vi var ude og der blev flaget for Dronningen.

I morgen tager jeg solcreme med.













Læse:

Sidste uges bog er læst og en ny begyndt. Fortællingen om Roland Benito og Anne Larsen blev spændende nok, til at jeg er gået på E-reolen og har lånt den næste i serien: Fremmed indtrængen.

Jeg er ikke nået så langt, et hjemmerøveri, naboer der værger sig mod at tale med politiet og en journalist, der må se i øjnene at arbejdspladsen er lukket og slukket.

Bogen ligger på mobilen. Kameraet sidder i mobilen. Altså ingen bog på billederne.


Strikke:

Jeg havde forsvoret at strømper med flerfarvestrik er noget for mig. Jeg er sikker på det bliver for stramt. April måneds strømper i Cias strømpeknitalong er flerfarvestrik. Altså opgav jeg på forhånd og slog op til noget andet.

Men de er pæne, de har en spændende hæl, og er desværre strikket fra tåen og op. Jeg er ikke fan af at strikke nedefra.

Men de er pæne. Og jeg skulle bare lige prøve.

Det er vildt sjovt. Mønstret er hurtigt lært og det er nærmest som med striber - bare en rapport mere.

Jeg har rundet hælen på den første , jeg er ikke sikker på at mønstret skal være med hele vejen op ad benet - det der med stramhed og også noget med en rest til mønstret, som også gerne skal rumme strømpe nummer to.

Om jeg når at blive færdig inden april er slut, er jeg ikke helt sikker på.





Ingen kommentarer:

Send en kommentar