onsdag den 8. april 2020

Projekttaske #3


Med genåbningen af skolerne er der opstået et hav af spørgsmål. I går blev vi som tillidsvalgte indformerede om og fik mulighed for at stille spørgsmål til og om den forestående situation. Meget af det vi var usikre på i går, er der arbejdet videre med, ligesom det viser sig at nogen af de ting, der efterfølgende er dukket op, allerede er tænkt ind.

De første meldinger om hvordan og hvornår er sendt ud. I Rødovre vælger man at alle de børn, der skal tilbage til skolen starter torsdag. Det giver personalet tirsdag og onsdag til at planlægge, dele i mindre grupper, omstrukturere og informere forældre.

Vi skal alle møde ind til informationsmøder og spørgsmål tirsdag, mens vi i SFO stadig varetager nødpasning de to dage. Der er lagt gode rammer og selvom der nok skal være mange spørgsmål og meget at være bekymret for, er jeg fortrøstningsfuld i forhold til de tanker der er tænkt og de rammer der bliver stillet op.

Jeg bliver klogere på tirsdag - og måske over påsken, hvor ferien alligevel er en mærkelig størrelse og gerne tilsidesættes for hverdagen, som er så meget mere vigtig.Og så til noget helt andet:Den tredie projekttaske, er måske nok min yndlings. Til trods for at de andre også taler meget til mig. Specielt nummer to.

Den tredie blev en taske med hanke af bånd fra skuffen med sådan noget og snoretræk, der betyder at det pakkede kan pakkes ind, uden at blive poseagtigt.

Gamle cowboybukser er stabile og derfor blev tasken uden mellemfoer. Den står rigtig fint alene.Den øverste kant markerer en overgang både indvendigt og udvendigt, som indvendigt gav rum for endnu en kant - lidt højere end den yderste med en løbegang, som lukket giver mulighed for at pakke taskens indhold lidt ind.

Udvendigt har tasken en lomme, er er ingen lommer indeni. Det kunne der godt have været. Snoretrækket blev et smalt silkeskråbånd, foldet og samlet med en zig-zag. For at pynte lidt på det kedelige bånd, fik det en stor glas-rørperle i hver ende af båndene. Det blå glas passer fint til både cowboystof og de hollandske motiver i Henriettes yndlingsstof.Jeg havde egentlig planlagt at den øverste kant skulle vende omvendt, så delen med kunne deles med lommesiden, som jeg anser som forsiden, men det glemte jeg i kampens hede.

2 kommentarer:

 1. Flot taske - igen - og lidt pudsigt, for det stof har jeg også :-)
  Jeg synes I står over for en kæmpestor opgave med at få det hele til at hænge sammen på en fornuftig måde, når I skal til at starte igen. Og så synes jeg umiddelbart også, at der bliver lagt op til, at kravene til børnene selv er for strenge og for uforståelige for dem. Men det vil jo snart vise sig ...

  SvarSlet
  Svar
  1. Ellen i første omgang mødes vi tirsdag og planlægger, inden vi åbner torsdag. Derefter skal der selvfølgelig en hel masse evaluering til. Hele tiden.
   Men der er ingen tvivl om, at det er en kæmpe opgave :)

   Slet