fredag den 3. januar 2020

Grydeklar


Med fredag er årets første arbejdsuge slut. Det har været et par stille, men også indholdsrige dage, på den mere tankevækkende måde.





Vi har sagt goddag til nye børn, der i forbindelse med årsskiftet er startet på skolen. En start og et skift, der ikke er uden problemer. Det var forudset, og vi har taget imod, som vi gør bedst. Vi har hilst på og talt med nye forældre, også forældre til børn, der ikke umiddelbart skal gå hos os, men fik en dag med bordtennis og grin alligevel.

Sådan kan det gå når alting er nyt og det forventede ikke viste sig helt efter planerne. Vi tænker det er vigtigt at samle på de gode oplevelser og alle tog glade hjem. Flere ville faktisk ikke hjem. Det tager vi som udtryk for at vi gør noget godt.

Vi sluttede dagen af med zumba. Vi lokkede Berit med, og mens både Lotte og jeg ofte kapitulerer og bare gør et eller andet, brugte Berit en del af tiden på bare at grine. Det er sundt at grine, og  vi var alle tre svedige, da vi efterfølgende fandt garderoben, badet og vejen hjemad.





Nu er jeg træt. Færdig og klar til at knalde brikker.


Weekenden venter med mere zumba og gensyn med den del af familen, vi ikke ser så tit.

Og så er jeg ellers klar til næste uge.




Ingen kommentarer:

Send en kommentar