lørdag den 24. februar 2018

The Daughter Heir


Det er en større kunst at tage billeder af strømper på fødder. Både som model og som fotograf. Jeg brugte Emilie som model i går og brugte Anders som fotograf af mine fødder i dag. Vi stod begge på spisebordet, og det giver så absolut en bedre arbejdsstilling for fotografen - næste gang skal jeg bare huske (ud over alt det andet, jeg også synes jeg skal huske) at kameraet skal ned i højde med fødderne. Det giver så afgjort en bedre vinkel.

Næste gang er på vej - eller jeg har slået op til endnu et par strømper.

Sjalet jeg strikkede sidste år af strømpegarn, og trævlede op kort inde i det nye år er ved at blive til to par strømper. Meget bedre end et sjal. Så lærte jeg det.

Der findes et utal af smukke strømpeopskrifter på Ravelry. Faktisk er det lidt svært at vælge, og jeg er sikker på der hele tiden kommer flere til. Jeg vil gerne betale for opskrifter, men i et anfald af "jeg kan ikke overskue det" endte jeg med at favorisere et antal gratis opskrifter.

Dem har jeg tænkt mig at forsøge at strikke mig igennem.

Bare stille og roligt. Hvis der undervejs dukker flere spændende opskrifter op, kan de altid blive føjet til. Lykkefantens kommende strømpeopskrift for eksempel. De er altså pæne.

I øvrigt ønsker jeg mig sådan nogle strømpeblokkere i træ. Jeg har købt et sæt af acryl, og håber at nogen tegner dem af, saver og sliber blødt i lækkert træ. (Nogen er Anders- og jeg har fortalt ham det!)

Nå men tilbage til strømperne.

Design: The Daughter Heir af Sammi Lynn.


Garn: Trask fra Cleo Garn. Farven hedder Sisyfos.

Der gik 72 gram til et helt sæt strømper


Pinde: 2½ mm. Firkantede Knitpro 15 cm, strømpepinde.


Størrelse: Cirka 39. De er faktisk lidt store. Jeg har en tendens til at strikke strømper lidt store. Det må blive en fremtidig opgave at ændre på det.

Bemærkninger: Nej.

Eller...

Det var hyggeligt at mønstret var forskelligt på for- og bagside. Det gav mere variation undervejs. På den anden side skulle jeg hele tiden følge med i flere mønsterark, det gav længere strikketid.Har du lyst til at se flere billeder af strømperne, kan de ses lige her på Ravery.

6 kommentarer: