onsdag den 7. februar 2018

Onsdagsmasker


Joining Ginny at Small Things for Yarnalong.

I do weekly yarn along posts, but only one per month in english. Last month I was knitting a male sweater, wich has come to the point where I can pick it up and tag along anytime. Maybe that was why it is not really calling out for me right now.


Right now I seems to  rather prefer baby stuff.******************Det er den første onsdag i februar, og dermed tid til at dele strik og bogstaver i større stil.

I takt med at jeg har nået de sidste sider i New York, må jeg starte forfra på sidste uges lille hæklede kjole. Den er ganske simpelt for lille og min plan om tydere garn, tyndere pinde og en meget større størrelse passede alligevel ikke.

Jeg skal lige tage mig sammen, og lave reelle prøver med større nåle. For kjolen er supersød, og Sille faldt temmelig meget i svime over det jeg havde nået, selvom den er for lille.

Altså om igen.Read:

I am still reading New York by Edward Rutherfurd. I like it, but I am slow when it comes to historical reading. I am not far from my own time, and the story is still very entertaining.

Alltough I feel like some fast, no brainy reading sometime soon.Knit:

I am knitting the second Tiny Tulip for little Rose. The first one was far too warm. For this one I chose cotton with a hint of cashmere. I am pretty sure it will fit her little warm body nicely.

I am almost at the point for starting the skirt and the much more fun lace pattern. Unending rounds of stockinette can be quite boring.************************Læse:

New York er ved at nå til enden. Jeg er lang tid om at læse historiske dramaer. Sådan må det være, og jeg kan godt være lidt usikker på, om det stadig er samme bog, der ligger på mit natbord, når vi når næste onsdag.

Det gør ikke noget, jeg har været underholdt fra side et. Og underholdningen er ikke slut endnu.

På den anden side, kan jeg godt mærke jeg trænger til noget hurtigt læst, uden brug for de store hjernevindinger, når den er færdig.Strikke:

For længe siden strikkede jeg den lille fine Tiny Tulips til Rose. Den blev varm, alt for varm til et lille varmt barn. Altså kommer hun aldrig til at bruge den. I stedet har jeg købt bomuld med et hint af cashmere. Originalgarnet, som oven i købet var på tilbud.

Bomuld er godt på en lille varm krop, så jeg strikker på livet løs, og vil gerne være færdig med bodykroppen, så jeg kan komme videre  med det sjove - mønsterstrikken på skørtet.

Jeg er der lige om lidt.Se eventuelt hvad andre læser og bruger garn til her.

2 kommentarer:

 1. Skægt, jeg er også mere langsom til det historiske kontra ren skønlitteratur, men er fan af begge dele (:

  - A

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er rart at vide, at det ikke kun er mig, der har det sådan :)

   Slet