fredag den 12. juni 2009

Op og igang


en-ende

Lige nu er der stille udenfor. Regnen har ellers trommet på de skrå vinduer natten lang og udenfor drypper der fra grene og buske.

I aftes gik det pludselig stærkt, og det ene ærme nåede til enden. Det blev langt, og min vurdering af garnmængden slog ikke til, der er rigeligt – eller i hvert fald nok.

Det andet ærme er igang, men selvom jeg hoppede af iver, for at blive færdig i går, må jeg se i øjnene at der går et par dage endnu, for andre ting står i kø.

I køkkenet står lige nu små hvide toppe og køler af. På min vej rundt i verden, stødte jeg for længe siden på en opskrift på hjemmelavede flødeboller. Sådan nogen uden papbund og med fyld der vil noget.

De skulle prøves af, og valget faldt på vores fødselsdag, vi holder i morgen. For en enkelt gangs skyld må vi vedgå at græsset er uden for rækkevidde. Vi plejer ellers altid at indtage en del af græsplænen neden for huset, med alt hvad vi har af tæpper og puder.

Heldigvis – måske – har flere meldt afbud, så selvom vi kommer til at sidde tæt, er det helt umuligt at være her i morgen.

Jeg tror de bliver gode – flødebollerne, og lige så snart de er færdige og jeg har fundet tilbage til siden med opskriften, sender jeg et link efter et billede.

2 kommentarer:

  1. Å hvor er du sej. Det har jeg længe drømt om at prøve.

    SvarSlet
  2. Jeg kan godt lide at være sej :)

    SvarSlet