tirsdag den 16. juni 2009

Luftguitar


Tirsdag aftener er hygge og spisning – jeg har sagt det før, jeg ved det godt.

Enkelte tirsdage er der også plads til forældre, ikke mange men enkelte.

Éen tirsdag er for alle de nye, nye forældre, nye børn og også alle de “gamle”. En aften med lækkert mad, stegt på grill, udendørs spisning og kage til kaffen. En aften med omkring 100 spisende, en aften sammen med Klubben.

Vejret blev kigget ud, ville det holde tæt? Skyerne i horisonten lignede noget, der kunne byde på lidt af hvert. Turde vi? Eller skulle festsalen, der var booket tages i brug.

Vi krydsede fingre og flyttede ud.

skyer

I år blev arrangementet udvidet med underholdning – KlubFaktor, kaldte vi det.

En minescene og et endnu mindre bagtæppe blev stillet op, vores store lækre karaokeanlæg flytte ud og tøserne – for det er sjovt nok altid piger – sang, både skønsang, noget der lignede og noget der var mindre rent.

Som de sidste deltagere, kom der alligevel mandlige hormoner på scenen. Sigurd havde udfordret min søde kollega. han tog imod og sammen sang og rockede de sig gennem “Fed Rock” med luftguitar soloer og hvad de ellers kunne byde på.

Det var ikke kønt, hverken at se eller høre på, men det var sjovt og de hyggede sig. Bifaldet holdt da heller ikke igen, da de sidste toner rullede ud af højtalerne.

Jeg er sikker på at flere af ungerne vil ærgre sig over at være gået glip af den oplevelse og jeg glæder mig over at arbejde et sted, hvor man aldrig keder sig og der er plads til de mest utrolige indfald!

luftguitar

Ingen kommentarer:

Send en kommentar