lørdag den 20. juni 2009

Jeg vil ud!


glyphs    - Får du pip, af at være spærret inde hele tiden?


Spurgte Anders inden han gik – over til en kammerat – for det duer jo ikke, hvis vi begge får pip!

Nu overvejer jeg så om jeg skal turen ned til den lokale, bare for at komme lidt ud. Jeg kan vel opfinde et eller andet absolut nødvendigt at købe – aftensmad f.eks.

Det værste er vel egentlig trappen, men den kan tages et trin ad gangen og selvom turen skulle tage det meste af eftermiddagen, så har jeg ikke travlt….

… Hmm - tænker lige..

2 kommentarer:

  1. For mig var det også trapperne, der tog tid, men jeg kom på kursus i trappegang inden oprationen, og fik krykkestokke med hjem. Det gjorde det temmelig meget lettere i begyndelsen. Det fedeste var dog, da jeg igen kunne svinge mig op på cyklen, uden at hævelsen 'strammede' for meget.
    Mod hævelsen var posen med frosset brun sæbe min ven. Det hjalp lynhurtigt på både spænding og smerter.

    Måske kan du bruge noget af det, jeg disker op med, måske ikke, men dine indlæg bringer egen knæoperation i frisk erindring, og det er trods alt kun et halvt år tid siden, at det var mig, der sad uarbejdsdygtig herhjemme, og udførte pålagte knæøvelser for at fremme processen.

    Men fortsat god bedring, og rigtig god lørdag:)

    SvarSlet
  2. Tusind tak Sifka.
    det hele lyder bekendt, eller i hvert fald den del med hævelse og spændinger. Jeg har ikke tænkt på frossen brun sæbe - og det selv om det er et trick jeg kender.
    Jeg må straks finde noget kulde - det, min mors vidunder-urte-salve og de tilbagevendende knæøvelser... så er den ved at være hjemme :)

    SvarSlet