fredag den 26. juni 2009

Med et ben


Så blev tøsebarnet behørrigt afleveret, og der blev sagt farvel til både børn og voksne.

Den sidste dag inden sommerferien, men også sidste dag inden ny skolestart. Vi glæder os, tøsebarnet glæder sig og hos fylder det mere, end at skulle sige farvel.

Først da jeg stod der, og snakkede med et par af en andre forældre, gik det op for mig, at de også skal sige farvel. Farvel til ikke mindre end to børn, der ikke kommer tilbage efter sommerferien. To børn, der begge har været i klassen siden skolestart og som kommer til at mangle for de tilbageblevne.

Heldigvis bor vi nær hinanden, så selvfølgelig vil vi ses. Spørgsmålet er så bare om det alligevel bliver det samme.. Jeg har faktisk også truet med at tage med på den årlige weekendtur for børn og forældre.

Frem og tilbage på cykel. En lidt mærkelig øvelse, når det ene knæ ikke vil bøje. En øvelse jeg kun tør, fordi skolen ligger tæt på, uden store veje, men klart bedre end at gå.

Formiddagen er min og mon ikke det næste stykke tid, kunne bruges med benet oppe i selskab med hvidkålshovedet, inden jeg om et par timer skal overveje om servicebussen og jeg skal have endnu en tur.

I ønskes alle en dejlig fredag.

lavendelblomst

Ingen kommentarer:

Send en kommentar