søndag den 14. juni 2009

En skøn eftermiddag


gerberis 

Bordet er rykket på plads, de sidste kaffepletter tørret af og en enkelt stol står tilbage og skal i kælderen. Den kan vente til næste tur med vasketøjet, der er ingen grund til at løbe flere gange end højst nødvendigt.

I køkkenet er de sidste tallerkener og krus sat i opvaskemaskinen og kun en posefuld boller vidner om, at for kun et døgn siden sad 12 mennesker bænket om bordet til det store kaffebord og hygge. Bænket i en grad, så det krævede planlægning at komme frem og tilbage.

En rigtig hyggelig dag, der også var lidt anderledes end foregående fødselsdage. Dels fordi vi måtte sande at græsset og jorden under ikke lagde op til tæpper i det fri, og derfor måtte blive indenfor. Men også fordi vi havde formået at samle en samling gæster der for størstedelens vedkommende tilhørte Anders’  familie og venner. Det var så bare helt i orden, for det plejer at være omvendt – og forandring fryder.

Jeg fik blomster, dybrøde står de nu og pynter på det rene bord. Anders havde snydt og havde gemt en gave - et armbånd, der passer til øreringene og halskæden, jeg havde i forvejen.

Nu er sættet pludselig komplet, og selvom det ikke er dele jeg selv ville have kigget ud, er de helt rigtige, for Anders har valgt dem. Farven derimod ville jeg helt sikkert være faldet over.

Jeg har aldrig tænkt over at skulle være glad for en speciel type sten – men peridoter, de er nu ret flotte :)

bracelet

Ingen kommentarer:

Send en kommentar