lørdag den 16. maj 2020

Masker på en lørdag - Uge 20


Det gik pludselig op for mig, at jeg har glemt ugens indslag om masker og bogstaver.

Der er ellers masser af masker at vise frem, og mens ugerne godt nok er anderledes fyldt end normalt, er det lykkes mig at huske det de foregående uger.

På den anden side er ugen ikke slut, og dermed er jeg ikke helt bagefter.

Så på en lørdag, hvor jeg har lavet så lidt som muligt - selvom jeg nok burde kigge lidt nærmere på det der månedlige nyhedsbrev fra SFOen, der aldrig skriver sig selv - har jeg taget billeder - indenfor i regnvejr -  og er nu klar til at gøre op for ugens forglemmelse.

Jeg kan altid kigge på nyhedsbrevet i morgen. Måske samtidig med ugens vasketøj, der heller ikke kan selv.













Læse:

Jeg er nået omkring halvvejs gennem Under Skriftesegl. De løse historier begynder at hænge sammen, Anne Larsens fortid som journalist fornægter sig ikke, og jeg tvivler på hun holder længe i rollen som rengøring.

Underneden folder andre historier sig ud. Hvem truer Benitos kone? Hvad skete der egentlig med Camillas far - og hvorfor rejste han fra hjemegnen? Og hvad med hans kone? Eller nærmere hans kones søster? Og hvor meget kan den menneskelige samvittighed tåle at bære?

Jeg forestiller mig der dukker en flok spørgsmål i tillæg op, inden historien er slut. Nogen af dem skal som nok også vente med svaret til en af de efterfølgende bøger.

Jeg synes i øvrigt at hele serien bliver mere spændende, som bøgerne bliver flere.


Strikke:

Der er gået strømper i strikkeriet. Det er nærmest det eneste jeg strikker. Og så er de ikke engang til mig selv.

Lige nu har jeg tre par i gang. Et par, der netop er færdigt - til Emilie. Et par der har nået første hæl - også til Emilie og et par til Amalie, som endnu ikke er slået op. Men med et par færdige, er der et sæt tomme strømpepinde klar.

Jeg skal bare lige finde ud af hvilke strømper jeg skal strikke til Amalie.

Det kan vel ikke være så svært.





Ingen kommentarer:

Send en kommentar