onsdag den 20. maj 2020

Planifolia Socks


Emilie ønskede strømper, jeg strikkede. Et eller andet sted valgte jeg også garnet, for det var det eneste jeg havde med glimmer, og det skulle jeg ikke sige mange gange, før Emilie slog til.





Til gengæld valgte jeg helt egenrådigt mønstret, for som Emilie sagde: Kan du ikke bare finde et mønster, alle de strømper du strikker er pæne...

Så jeg fandt en opskrift.





Vi tog billeder i går, i solskin, på den nye badebro, der er en del af det nye interiør omkring bebyggelsen, der i bund og grund handler om at skabe plads til ekstra vand, så vi ikke en gang i fremtiden oplever endnu en oversvømmelse af kældrene efter et skybrud.

Det er efterhånden mange år siden vi havde oversvømmelse, men ting tager tid, og nu er kuperet terræn, petanquebane, fin beplantning og altså noget der ligner en badebro på vej.

Og mens jeg godt kan mærke de sidste ugers mere intens arbejde, er jeg glad for en forlænget weekend, der giver rum til så lidt som muligt. Hvor der ud over leg med Oscar i morgen formiddag også kan ses frem til en noget anden arbejdstid de kommende uger, når nye bekendtgørelser træder i kraft, flere børn vender tilbage til Klubben og skoletiden bliver mindre.

Jeg ved bare ikke helt hvordan det i praksis kommer til at se ud.

Det er i virkeligheden ikke så vigtigt, vi tager det som det kommer.











Design: Planifolia Socks af Very Busy Monkey. En designer, der laver rigtig mange, rigtig fine strømpeopskrifter.

Hvis nogen spørger mig.





Garn: Glitter fra The Danish Dyelot i farven Moon Beams. Garnet er et strømpegarn med en smule glimmer. Det kan se, men da vi stod i solen udenfor, blev det meget tydligere og Emilie meget gladere.

Der gik 66 gram til et strømper i størrelse Emilie.


Pinde: 2½ mm - Addi CraSyTrio.


Størrelse: 64 masker - skostørrelse 39





Bemærkninger: Jeg valgte at strikke en Fish Kiss Lips Heel,  med en 10 pindes ribstrikket hælflap inden hælen. Jeg synes umiddelbart den type hæl sidder godt, men der er stadig hæltyper at udforske.

Tåen lukkede jeg af med maskesting. Emilies fod er mere firkantet end min, og det virkede mere rigtigt at lave en mere flad tå, end den mere spidse jeg selv bedst kan lide.


Har du lyst til at se flere billeder af strømperne, kan den ses lige her på Ravelry.





2 kommentarer: