mandag den 17. juni 2019

Oscar-mandag


Mandag er Oscar-dag, og selvom han måtte vente noget på maden i dag og han måske var lidt mere træt end andre dage, var det som sædvanligt super hyggeligt at have besøg af både barn og forældre.





Oscar startede med at tømme kassen med Duplo. Det er han god til, og han går målrettet mod enkelte dele. De to små rasler er et hit, det samme er den lange gule klods, blækspruttedimserne og et par stykker mere.

Derfra fik han nok af at lege, tog en tur under bordet og endte på skødet af sin far, hvor der tydeligvis var bedst at være i dag.





Mens Oscar tronede hos Daniel, hoppede Amalie på klodserne og byggede det højeste, temmelig skæve tårn jeg endnu har set bygget af Duplo. At det blev stående - længe - var faktisk ret imponerende.

Da maden var væk, var Oscar grydeklar, familien pakkede sammen, og jeg må indrømme at jeg gik omkuld på sofaen.







I morgen har jeg fri.

Vi kæmper stadig med de sidste feriedage, som på grund af sygdom og mandskabsmangel har været svære at finde plads til. Da Berit tidligere i dag foreslog at jeg blev hjemme i morgen og slipper for rollen som vikar, når min egen klasse alligevel er til skole-OL finale i Aarhus, slog jeg til.

Umiddelbart var det bedste mulighed. Hun foreslog også lørdag eller søndag...









Ingen kommentarer:

Send en kommentar