tirsdag den 14. maj 2019

Hverdagsræs


Ugen har allerede ræset af sted, og den fortsætter i samme rasende fart.





I går gik jeg hjem med viden om at dagen i dag blev påført et par opgaver, jeg ikke lige havde set komme. Vigtige opgaver, der betød at jeg tog tidligere hjemmefra, end jeg plejer. Jeg nåede det hele, men måtte se i øjnene at det med forberedelse til undervisning kunne ligge på et meget lille sted.

Så er det godt, at jeg alligevel har været med i skolen så længe, at jeg godt kan ryste noget ud af ærmet i rekordfart.

Tirsdag er min tidlige dag. Vi har delt dagene, så vi alle har en dag, hvor vi går en time før lukketid. den time er tit guld værd. I dag kunne jeg mærke at det var tiltrængt.

Jeg havde egentlig en aftenaftale men den blev aflyst. Og selvom jeg havde glædet mig, og var klar, skal jeg ærligt indrømme, at det passede mig godt.

Jeg drønede lige hjem og satte mig foran rokken og spandt mindst en halv time og senere en anden halv time. Jeg er bidt, og jeg har pludselig en fornemmelse af at have knækket koden.

Jo - jeg ved godt der var nogle bukser til Oscar. Men helt ærligt - jeg satte mig faktisk for at sy bukser, og så ville overlockeren under ingen omstændigheder samarbejde. Efter have forsøgt og forsøgt og forsøgt igen, blev jeg enig med mig selvom om, at det var tegn på, at jeg hellere skulle spinde.


Så gjorde jeg det.





I morges fik jeg has på maskinen, jeg har syet de første sømme, og det føles faktisk som om, jeg godt kan både sy og spinde sådan lidt on and off.

I morgen starter og slutter med vigtige møder. Ind imellem er det noget med børn. Jeg har lovet alle de håbefulde små poder at vi skal ud og fange Pokemons.

Af hensyn til netop det, downloadede jeg Pokemon Go for et stykke tid siden. Min søde søster satte mig lidt ind i spillets finurligheder, og selvom jeg føler mig rimelig godt rustet, og næsten på daglig basis lægger vejen om de hjemlige nærliggende Pokestops og Pokegyms, skal der nok være børn, der kan lære mig noget nyt.

Torsdag er Tivoli. Den årlige tur står for døren og ungerne er næsten ved at gå i selvsving. Berit og jeg starter lige med tre timers møde/samarbejde kommunens trio'er imellem. helt sikkert spændende - og tiltrængt - men rent kalendermæssigt ikke den fedeste dag.

Fredag tager jeg på weekend med tøserne fra arbejdet. Åh som vi glæder os. Vi har lejet et sommerhus i Marielyst og glæder os til god mad, astii og godt selskab. Kan det blive bedre?


Så er vi også klar til næste uge.





I skal næsten lige have lov at se spindefremskridtet. Jeg har taget hul på det grønne uld, jeg købte til Fiberfolk i Roskilde hos Garngalleriet.

Jeg har bestilt rødt uld til Annelise og meldt mig i den kommende uldklub, så muligheden for at prøve forskellige uldtyper af, står lige for døren.

Men både rød uld og uldklub ankommer ikke før juli... Jeg er ikke sikker på jeg har uld nok til at fylde ud indtil da...


Store problemer!





2 kommentarer: