onsdag den 2. maj 2018

Onsdagsmasker - Yarnalong May


It is the first wednesday of may, and yet another post of the yarnalong is in the making.

Since last month I have finished the baby booties, and started quite a few new projects. Actually I am planning on starting more, even thogh I know it might be more than I can cope with.

I am still planning...


*******************


Det er onsdag, det er tid til garn og bogstaver. Denne onsdag med engelsk islæt, da første onsdag hver måned stadig er i fællesskab med andre ligesindede, over en større del af Verden end kun det danske.

Onsdag har været skøn, vejret har været med os, og jeg er stadig blændende til det der petangue - selvom jeg stadig ikke rigtig ved hvad jeg foretager mig.

Onsdag har givet tid til mere udvikling af den grønne skole - det er et projekt, der stadig har langt igen og altid vil kræve snak og udvikling. I dag fik vi snakket udeskole stående i et reb - mere end et barn synes det var mærkeligt med en gruppe voksne, der bare stod og snakkede midt i skolegården. Inde i en reb-ring.

Onsdag startede vi stille op efter en lang forlænget weekend, og nu er vi klar til i morgen, hvor alle de kommende klubbørn fra anden klasse kommer på besøg, vælter hverdagen omkuld og forventer svar på alle de spørgsmål, de kan komme med.Read:

I am reading Burned by Thomas Enger. It is growing om me, the language is intriging, the story exciting and the main caracter - Henning Juul a journalist returning to work after a scaring experince - is more and more interesting.

I want to know more, and might read a bit more than I should every night - considering time to sleep.Knit:

I have started an illusion knit blanket. The baby Tux Illusion Blanket. It is pink, it is for Rose, and even though she might not know of favorite colors, her mother does.

I love seeing how the pattern emerge from row to row. How the stripes are plan stripes being seen from above and changes to something complete different from another perspektive.

Anove the name a little fat penguin is growing. Right now only the feet and the bottom belly is showing, but it is growing.

I am not fast at this knit. I have to keep focus and are only knitting a few rows at a time. But it is growing, showing more and more of the future litte fellow.******************


Læse:

Henning Juul har sat sine spor. Han er spændende, og jeg vil have mere. Længe irrirterede det mig at jeg ikke kunne gennemskue hans alder. Jeg ville have ham ældre, end fortællingen lagde op til, men synes yngre var forkert. Han var yngre, slet ikke så gammel - og måske erfaring - som jeg gerne vil have ham. Det er sjovt, som hjernen selv spinder videre på de få spor, der bliver lagt ud.

Sproget er uden tvivl en stor del af glæden ved at læse, for selvom jeg stadig har svært ved at løsrive mig fra sofaen, og tit kommer senere i seng, end jeg burde, læser jeg side efter side - og udsætter dermed igen det med at sove.

Jeg har ingen anelse om hvor bogen ender, eller hvor historien fører mig hen. Jeg ved bare jeg vil have mere og er glad for at efterfølgeren allerede står klar, til jeg når sidste side.Strik:

Tæppet til Rose vokser. Jeg tager mig selv i lige at skulle have endnu en stribe og endnu en. Se hvordan mønstret vokser frem, samtidig med at jeg må have pauser, for at kunne overskue og holde tungen lige i munden.

Tæppet hedder The Baby Tux Illusion Blanket, og er fundet på Ravelry.

Den lille tykke pingvin, der vokser frem over navnet har allerede både fødder og vingespidser - eller det nederste af lufferne begynder at vise sig.

Farverne virker. Langt bedre end jeg havde forventet, og selvom jeg har gang i mange andre projekter, vil jeg forsøge at være tro mod det her i onsdagsøjemed.

Og dermed give jer andre muligheden for at se med, mens det vokser - for jeg synes det er så vildt at se hvordan striberne oppefra ændres til figurer, bare ved at se fra en anden vinkel.


Se eventuelt hvad andre bruger garn og bøger til her :)

4 kommentarer:

 1. Det ser bare flot ud det tæppe. Er det noget du selv finder på (mønstret altså) hen ad vejen eller er det noget man selv kan få fingre I. Jeg kender en lille pige (og mor) der også ville synes om det :-)
  Gunvor

  SvarSlet
  Svar
  1. Gunvor, jeg har skyndt mig at tilføje et link, for nej det finder jeg ikke selv på. Tungen skal holdes lige i munden, jeg streger ud for hver linie og skal helst sidde alene med det.
   Men det er sjovt, og kaster du dig over det, kan jeg kun ønske god fornøjelse :)
   Bogstaverne er i øvrigt fundet hos samme designer.

   Slet
 2. Tæppet er vildt flot! Hvornår kommer der forresten et billede af din kjole?

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Christunte.. billeder... hvad for billeder??? Når nogen er hjemme til at tage nogen af mig - i dagslys. Ikke en nem opgave heromkring :)

   Slet