onsdag den 7. marts 2018

Yarnalong


It is the first wednesday of the month, and I will be joining Ginny for yarnalong - later. When she is ready. I will however write the english part upfront - wich makes me ready.


**********


Jeg er hjemme. Jeg har god tid, for onsdag føles som den første onsdag i alt for lang tid, hvor jeg kan møde sent.  Og have god tid hjemme.

Jeg er ikke helt sikker på at min kalender vil give mig ret, men det ændrer ikke ved, at det er sådan det føles - og jeg nyder det.

Read:

I am reading the last of a sequel by Liza Marklund, a sweadish author. Jernblod - translated: The final Word. The book is following a journalist - Annika Bengtzon - who tends to end up in the middle of dangerous situations solving crimes. Often murders.

It is not the best of the books - or maybe I have gotten older expecting more. I am just not as entertained, as I used to be by Liza Marklund. Those ten past books was a lot better - if you aks me.

It is however being a bit more eciting, since I got halfway though the pages.


Knit:

I am still knitting the little bodydress for Rose. She can hardly wait to wear it - acording to her mother.

I have reached the sleeves. Not much time before I am done. I do have yarn enough for another one slightly larger and a different color. As her mother says - She will love one more.


**********


Læse:

Historien begynder at tage form. Annika er i Malmø, hvor hun prøver at finde hoved og hale i hendes søsters forsvinden. En søster hun ikke har talt med i mange år, men som har forsøgt at række ud efter hjælp, og nu er forsvundet.

Da jeg lukkede bogen sidste gang, stod Annika tilbage med en håbløs følelse af, at alle lyver.

Samtidig forfølger hun en gammel historie, som har fået en opblomstring og nu genovervejes, mens en anden langt nyere historie ruller sig ud i baggrunden.

Jeg er overbevist om at de nok skal flette sig sammen, inden bogen er slut.

Jeg er lidt over halvvejs.


Strikke

Den lille bodykjole er nået til ærmerne. Det første er færdigt og sat sammen med kroppen. Det andet har jeg kun lige slået op til.

Pludselig er der ikke langt igen. Og samtidig flytter jeg lidt på projekterne. Jeg kan godt lide at strikke på strømpepinde, men ikke som mødestrik. De larmer, muligheden for at tabe en pind og skabe uro er til stede og jeg får ikke den samme oplevelse af at kunne lytte, deltage og strikke samtidig.

Altså er kjolen flyttet ud at tasken og tæt på sofaen, hvor strømpepinde er meget bedre. Når det hele bliver sat sammen, og jeg igen kan strikke på rundpinden, flytter den tilbage til tasken.

Det kunne nemt blive i aften, hvor damerne mødes til strik i Glostrup. Strømpepinde er nemlig ikke noget problem blandt damer på en cafe i Glostrup.Se eventuelt hvad andre læser og bruger garn til.

4 kommentarer:

  1. Smuk kjole. Tænkte på pop op strik findes det ikke mere ?

    SvarSlet
    Svar
    1. Violykke, jeg tror det er erstattet af strikkesammenkomster i kulturhuset indre by og ny butik. Jeg har aldrig været med nogen af stederne, men det kunne være værd at prøve :)

      Slet