torsdag den 29. marts 2018

Glass Gem Corn


Emilie fablede om blå popcorn, vistnok noget med tilsatte farvestoffer. Det ene førte til det andet, og med computeren tændt, viste det sig hurtigt, at farvede majs faktisk findes.

Om der bliver mange planter i haven i år, er endnu uvist. Vi er for eksempel endnu ikke begyndt at så tomater i vindueskarmen - det er vist ellers på tide.

Men vi skal have majs. Majs i mange farver. De var hurtigt bestilt, og også hurtigt fremme - cirka fjorten dage tror jeg. Altså venter vi bare på at frosten for alvor forsvinder...
Det er allerede, inden de er sået, vildt spændende om de overhovedet bliver til noget. Eller om de overhovedet ender i mange farver.

I øvrigt læste jeg, at laver man popcorn af Glass Gems, bliver de ikke farvede. Det er åbenbart kun ydersiden.

Men det er vel næsten også sjovt nok.


Til gengæld er de farvede majs genopstået fra gamle sorter, der ikke er forædlede til kun at have den rigtige farve.

Det gør dem kun ekstra spændende.4 kommentarer:

 1. Da jeg var barn - for mange, mange år siden ;) kunne vi købe farvede majs i alverdens skrigende og sindssyge farver (det har uden tvivl været yderst usundt, men flot så det ud). Nu trykker jeg på dit link, så jeg kan se, hvad du har bestilt.

  SvarSlet
  Svar
  1. Helle, jeg har aldrig set maks i andre farver end gul før :)

   Slet
 2. Nu har jeg trykket, og de er flotte, men slet ikke i de skrigende farver (heldigvis) som min barndoms majs til popcorn.

  SvarSlet
  Svar
  1. Helle, jeg er glad for at vores ikke ligner de skrigfarver du husker. Nu er det bare spændende hvordan de ender i vores jord - for der er noget med at jordtypen de gror i også kan influere på farverne :)

   Slet