lørdag den 2. januar 2016

2015


Jeg gider ikke gøre status, overveje for og imod, sætte krav til det nye år eller løfter til det gamle.

Men jeg gider godt bruge ufattelig meget tid på at kigge årets billeder igennem, forene dem i tolv collager – en for hver måned, smile lidt over året der er gået, huske, mindes og glædes over oplevelser og tiden der går.

Jeg gider godt, fordi jeg synes det er hyggeligt, fordi det er sjovt at se et år i blot ni gange tolv billeder, fordi det overhovedet ikke dækker et helt år, og fordi traditioner er værd at bevare.


Jeg har brugt befunky fordi det er let, nemt og den kan det, det skal. Der er mange andre muligheder, jeg kan godt lide den her.


Januar 2015

Januar. Visne blade på en gren. Sokkestrikning – kan man nogensinde få for meget sokkestrikning? Bryllupsbillede fra Husholdningsskolens skitur til Sverige. Emilie giftede sig med Josefine, en af de andre piger agerede præst. Sjov fugl af garn. Grønt med røde prikker. Leg med ler, jeg troede det holdt, men den kunne ikke tåle tørringsprocessen. Plastic Fantastic. Spæde knopper. Starten på en fugl i januarsne.



Februar 2015

Februar. AoH Messe i Rødovrehallen. Lokkerne faldt. Arvestykke i form af et prægtigt sybord. Forårsbebudelse. Leg med knapper, ståltråd og Mickeyører. Fastelavn for børn og forældre. Kattebesøg. Tunesisk hækling – første og hidtil eneste forsøg. Erantis i skoven.



Marts 2015

Marts. Forårsknopper på spæde grene. Solnedgang på vej hjem. Familiearrangement på Husholdningsskolen – Emilie og en veninde fortæller om maden. Plastikfuglene er klar til leg. Konformationskjolestart. På vej mod Smag i Sorø. Bling bling til gallakjolen, der aldrig blev god. Feststemning på Husholdningsskolen. Corsage- og gallakjolesyning.



April 2015

April. Aarhus. Fuglene blev sat fast. Mariehøne i haven. En taske til en afgående dronning. Forårsblomster. Krøllet ler med violet glasur. Kursus i Ballerup og møde med Verdens ende. Den hjemlige planteskole. Bornholm med skønne kolleger.



Maj 2015

Maj. Krøllet garn. Foldede roser. Urtepottebrød. Allium og Anders i haven. Et sæt nøgler, der aldrig bliver væk. To gange sytten års fødselsdag. Niendeklassernes sidste skoledag. Tivoli. Victorias konfirmation.



Juni 2015

Juni. Dream City i Roskilde. Sushi i det grønne – efterskolebarnet kørte hjem kun for det. Festpladsstemning. Store tudedag. Haveprojekt i Klubben. Fireogfyrre år, sushi og en hjemvendt datter i det grønne. Overnatning i telt, med glade børn, bålmad og rundbold. Sokkestrikning – igen. Afslutning på husholdningsskolen.



Juli 2015

Juli. Ferie. Malmø. Havens hindbær. Sagnlandet Lejre. Roskilde Festival. Kattrumpan i Kalmar. Emilie nu i lilla. Sytten års fødselsdag. Kalmar Slot. Snart er der blåbær.



August 2015

August. Rødovrehus i Lønstrup. Restestrik. Sidste års glemte georginer blomster. Etageløg. Kattekomsammen er færdig. Vandlegepladsen i Fælledparken. Artiskok af egen avl. Lejrskole i Nordjylland. En tilgroet have.



September 2015

September. Starten på et broderi. Kunst i København. Bomberydning. Kunst i København. En fin blomst. Ecco Walkathon – mest i gråvejr. Farvel til en mormor. Restestrikken blev til tre sjaler. Den lille Havfrue.



Oktober 2015

Oktober. Maribo Domkirke. Næste års løg er sat. Bytur. Damhussøen. Haven. Science i Skolegården. Spiseklare tomater. Strikkeweekend. Eneste overlevende havegeorgine – resten mæskede sneglene sig i.



November 2015

November. Kort galla. Frost i rosenknopperne. Begyndelsen af en abe. Westknit Mystery Shawl. Solnedgang over forstaden. Grå galla. Den første – og eneste sne. Lang galla. Halloween.



December 2015

December. Juletur og julemarked. Rosenknopperne holder stadig. Papirsskål. Forfald. Den gamle By i Aarhus. En gris til Garnudsalg. Grydelapper. Sjov med papir. Den levende by i Aarhus.



6 kommentarer:

  1. Meget hyggeligt tilbageblik, jeg elsker farverne i dine billeder

    SvarSlet
    Svar
    1. Britt, jeg synes det er hyggeligt som farverne tydeligt skifter hen over året :)

      Slet
  2. Et dejligt tilbageblik med smukke billeder, hvor sker der alligevel mange små og store ting i løbet af et år.

    SvarSlet
    Svar
    1. Marianne, det er jo det - der sker meget på et år. Som hurtigt kan blive glemt :)

      Slet
  3. Så hyggeligt at kigge tilbage! Tænk, at der allerede kommer blomster i februar. Glæder mig allerede....

    SvarSlet
    Svar
    1. Christunte, det kan jeg jo ikke love, der kommer i år :D

      Slet