fredag den 11. oktober 2013

Min dag på kontoret


I dag har jeg arbejdet hjemme. Hjemmearbejdsdagene er meget længere end udearbejdsdagene. Det er som sådan ikke noget problem, det bliver modregnet i sidste ende, men i dag har jeg slet ikke tid til en lang, lang dag.


støv


Altså har jeg forberedt og klaret en del af arbejdet i løbet af hele ugen.

Nu er jeg færdig, kan sætte kryds og er klar til næste linie i dagens liste. Det er en lang liste, og jeg har en lille smule travlt.

Først er der noget med en lynlås. Der er også en kuffert, tøj der skal pakkes og gaver der skal pakkes ind. Der er nystrøgne kjoler, der skal passes på og der er turen mod min søster og en overnatning inden vi i morgen kører mod Nakskov og en femogtresårs fødselsdag.

Søndag fylder Zacharias år, og når jeg alligevel er hos min søster, har hun planlagt fødselsdagsbrunch, og jeg håber jeg husker gaven. Når Claus kører på arbejde søndag aften, kører han også mig hjem.

Næste uge venter ferie. Jeg glæder mig. Også selvom der allerede er fyldt godt op med raske aktiviteter, der ikke umiddelbart får mig til at tænke ferie.

prikker

2 kommentarer:

  1. Nu har vist en fyldt weekend foran dig, men dejligt at ferien er inde for rækkevidde. Nyd weekenden og alt der der følger med. :-)

    SvarSlet
    Svar
    1. Der er nydt Catarina, og jeg glæder mig til en uges fri :)

      Slet