mandag den 14. oktober 2013

Held


Jeg tror det var et lykkens sammentræf, da jeg forrige uge sad til generalforsamling og i farten opfattede ordet økonoma fra talerstolen. Længe sad jeg og tænkte for og imod, inden jeg i pausen tog modet til mig og spurgte om muligheden for en praktikplads.


Oktober 2013


Pædagogen jeg snakkede med gik hjem og talte med omtalte økonoma, inden jeg ringede og talte med hende, og i morges satte Emilie og jeg kursen mod Brøndbyvester og en børnehave med hundredeogtyve børn, til en snak og et kig på sagerne.

Jeg tror det bliver en fantastisk uge. Ulla er af dem, som nyder at gå på arbejde og helst vil have en fest. Hun laver alting fra bunden, bager hver dag, har børnene med, lærer dem om hygiejne og bollebagning, og køber helst økologisk.

Hun laver mad over bål, forbereder gallamiddage og skovtursbuffeter. Til sankt Hans bilder hun børnene ind at hun er en heks og tager til Blogsbjerg år efter år. Iført flagrende gevanter og farvet hår sender hun i steder sin mor, søster eller en anden trehundredeårrig, der kan varetage hendes opgaver, mens hun er væk.

Hun forbereder udendørs vintersuppe og har gerne kvinder fra den lokale sprogskole til at komme og give en hånd med, lære og lære fra sig. Hun synes det er spændende med nyt, og tager gerne imod fra andre.

Alt sammen i et lille bitte køkken.

Emilie glæder sig allerede.

Tænk at få en uge sammen med sådan en dame.

prikker

2 kommentarer: