tirsdag den 1. oktober 2013

I fuld fart


Victoria har løbet på rulleskøjter i tre år efterhånden. Jeg har før været med inde og se hende træne, og i søndags fik jeg endnu en mulighed.


Victoria på rulleskøjter


Vi afleverede og kørte ud af købe ind, inden vi returnerede til banen og satte os og kiggede på. Det er vildt, hvordan de kan manøvrere rundt på hjul. Det er ikke noget problem at løbe op og ned ad trapper, eller tage den hurtige vej ned over en skråning af græs.

Godt det ikke er mig tænkte jeg, og kunne levende forestille mig, hvordan jeg ville se ud. Ann-Dorthe havde cirka samme tanker om sig selv.

Det er noget af et udstyrsstykke, som så mange andre sportsgrene. Victoria er vildt glad for den nye dragt, hun længe har ønsket og det er heller ikke længe siden, der blev købt nye skøjter. Sådan nogle hvor hjulene kan skiftes ud, alt efter vejrlig eller baneforhold. Så detaljeret er Victoria dog ikke. Hun kører på de samme hjul dag efter dag.


Victoria på rulleskøjter


Og så alligevel. Snart starter indesæsonnen, og det kræver nye hjul. Hjul der aldrig har kørt udenfor. I Tyskland skulle rulleskøjteløb være en stor sport, og Ann-Dorthe havde et slet skjult ønske om, at de kunne finde ekstra udstyr, når de lige om lidt tager på en kort ferie til Berlin.

Men hun kan ikke finde. Nettet er prøvet af, men udstyrsbutikker er ikke dukket op. Så jeg tænkte at der måske sidder en derude, som ligger inde med viden om hvor i Berlin, det kunne tænkes at det var muligt at finde det helt rigtige.

I så fald tager jeg gerne imod. Og uden tvivl vil søsteren min og resten af familien blive glade for lidt hjælp.

prikker

Ingen kommentarer:

Send en kommentar