tirsdag den 10. maj 2011

En heldig plæne


En weekend fuld af oplevelser, fredag med fest og mandag med drengespil har gjort mig mere træt end jeg lige gik og troede. Længe inden min normale sengetid fandt jeg mig selv siddende lige op og ned, mens øjnene helt af sig selv faldt i.

Tænderne blev børstet og jeg kravlede under dynen, efter at have ønsket Ungersvenden godnat og fandt den igangværende bog frem, for jeg skal læse lidt inden jeg sover… Som om. Jeg har ingen anelse om hvad jeg læste, hvis jeg læste. I stedet fjernede Anders bogen, da han senere gik i seng.

Jeg ved han fjernede den, for den ligger på bordet, hvor han kan nå i stedet for vinduet, hvor jeg kan nå. Og når nu han bare kan ligge den på bordet i stedet for at kravle rundt over mig, for at ramme vinduet, er bordet et ganske godt alternativ.


firkløver


Men det var weekenden. Vi cyklede – Emilie og jeg – omkring tyve kilometer til Greve, kusine og familiehygge. De voksne snakkede, alle ungerne hyggede mens Emilie og Victoria endte på alle fire på en plæne, der havde rigeligt af held.

Ikke mindre en fire firkløvere fandt vej mellem Emilies fingre, og så en enkelt med fem blade. Måske var der flere, men på det tidspunkt havde tøsene fået nok.

Aftenen blev sen og vi tog toget hjem – hurra for cykler gratis med S-toget.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar